Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZADINA SKANDALA

Bivši napadač Reala ne ide na Svjetsko prvenstvo zbog prostitutki

Madrid: Copa del Rey, Real Madrid - UD Cornella
Foto: Victor Blanco
1/4
12.11.2022.
u 10:32

- Svi su ga odbili jer se nisu htjeli kompromitirati, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su sudjelovali u orgijama i žene su im bile bijesne nakon toga - rekao je novinar koji je otkrio detalje afere.

Javier Hernandez, poznat i kao Chicharito, neće putovati s reprezentacijom Meksika na Mundijal u Katru. Razlog je afera koja je Meksički nogometni savez zadesila još uoči prošlog SP-a, u Rusiji.

Naime, nekoliko reprezentativaca prije četiri je godine orgijalo s prostitutkama. Informacije o skandalu bile u šture, no sada su isplivale nove

Jedan od krivaca, kako se doznalo, bio je Chicharito, bivši napadač Real Madrida i Manchester Uniteda, javili su meksički mediji. Zbog toga je od Svjetskog prvenstva do danas za reprezentaciju odigrao tek tri utakmice.

23 June 2018, Russia, Rostov-on-Don: Soccer, FIFA World Cup 2018, South Korea vs Mexico, group stages, Group F, 2nd matchday at the Rostov-on-Don Stadium: Chicharito from Mexico in action. Photo: Marius Becker/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Marius Becker/DPA

A igrača Los Angeles Galaxyja neće biti ni na skoroj smotri na Arapskom poluotoku. Pozadinu skandala otkrio je novinar Jose Ramon Fernandez.

Tata Martino (izbornik Meksika, op. a.) nam je priznao kako je Chicharito unajmio dvije prostitutke za sebe tijekom puta u New York i San Antonio. Svi su ga odbili jer se nisu htjeli kompromitirati, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su sudjelovali u orgijama i žene su im bile bijesne nakon toga - rekao je, pa nastavio:

- Chicharito bi rekao da zabija golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svjetskom prvenstvu - zaključuje.

Chicharito (33) za Meksiko je odigrao 109 utakmica i zabio 52 gola

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije