Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN KNEŽEVIĆ

Bivši kapetan mini vatrenih koji je mogao igrati za Srbiju saznao da ima tumor na testisu

Foto: Instagram
1/3
02.01.2023.
u 18:27

- Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta - napisao je na Instagramu uz sliku iz bolničkog kreveta.

Velike su planove u Dinamu imali oko danas 25-godišnjeg Bojana Kneževića. Za prvu je momčad modrih službeno debitirao sa 17 godina, u proljeće 2014. godine, no karijera mu kasnije nije išla po planu. Defanzivni veznjak nedavno je potpisao za talijanskog četvrtoligaša Termoli, kluba iz Serie D, gdje se nastavlja tražiti po inozemstvu. A sada je saznao i užasnu vijest. 

- Prije svega želim svima čestitati Sretnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! Nažalost moja nije počela dobro, dijagnosticiran mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacijskom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znati ću nakon daljnih pretraga nakon operacije. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta - napisao je na Instagramu uz sliku iz bolničkog kreveta. 

Bio je kapetan hrvatske U-19 reprezentacije, nosio plavi dres u Ligi prvaka tijekom 2016., kada su dinamovci igrali protiv Lyona, Seville, Juventusa... Iste je godine uhvatio kontinuitet utakmica i u HNL-u, no sve je bilo kratkog vijeka. Postajala je i mogućnost da zaigra za srbijansku reprezentaciju.

- Istina je! Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovjek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresiran. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uvjete igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresiran ili odbijam takvu mogućnost – rekao je tada za Sportske novosti.

To se u konačnici nije dogodilo, a karijera nogometaša otišla je u neželjenom smjeru. Uslijedila su slovenska kaljenja u Olimpiji i Kopru, da bi ga Dinamo u listopadu 2021. pustio u Opatiju. Već u siječnju vraća se u Sloveniju, u Goricu, a nakon polusezone otišao u bugarski Hebar, gdje je bio tri mjeseca. 

>> Joško Gvardiol ušao je u najskuplju momčad svijeta! Pogledajte enormne cifre najboljih nogometaša

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
MarasG
18:48 02.01.2023.

Djecko iskreno ti zelim da ozdravis.Vjerujem da ce biti sve O.K.

FR
Frapin
19:29 02.01.2023.

Hrabro i u dobrim si rukama želim ti što skojrije ozdravljenje

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:11 02.01.2023.

Svako dobro i brz povratak nogometu. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije