Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loš posao

Bivši dopredsjednik HNS-a: Prvi transfer bez Mamića je odrađen užasno. Oršić je otišao za kikiriki

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Igor Kralj/PIXSELL
19.01.2023.
u 16:13

Ivan Brleković nekada je bio drugi čovjek HNS-a, prokomentirao je sadašnje stanje u hrvatskom prvaku

Nekadašnji dopredsjednik hrvatskog nogometnog saveza, odvjetnik Ivan Brleković govorio je za N1 televiziju o trenutnoj situaciji u zagrebačkom Dinamu. Poručio je kako je transfer Mislava Oršića u engleski Southampton odrađen vrlo loše, odnosno da je trebao biti prodan za višestruko veći novac. 

30.07.2010., Zagreb - Nakon zavrsetka 35. sjednice Izvrsnog odbora Skupstine Hrvatskog nogometnog saveza odrzana je konferencija za novinare. Ivan Brlekovic. rPhoto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

- Jedna je strana Mamićeva. Sve ljude koji su danas na bilo kakvim funkcijama u Dinamu doveo je i kadrovirao Zdravko Mamić. Ali, kako se to često događa u životu, pogotovo u politici, vi danas nekom pomognete, on vam sutra okrene leđa. Jednoj se grupi ljudi osladilo, budući da je Mamić u egzilu, pa su odlučili da im on više nije potreban i da se želi eliminirati njegov utjecaj u Dinamu. Tako je počeo taj rat i sukob. U pozadini su privilegije koje donosi status u Dinamu, društvene, materijalne, utjecaj na transfere… Kad bi te transfere vodio Mamić, to bi bilo sto milijuna eura. Ali ako će ih raditi netko drugi na ovakav način, na neprimjeren način na kakav je prodan Oršić, čovjek koji je obilježio posljednji SP - rekao je Brleković i nastavio: 

- On je prodan za kikiriki. To je trebao biti transfer od barem 20 milijuna eura, a on je prodan za šest milijuna, s tim da nije vođen ni na pripreme Dinama u Rovinj, pa je cijena bila još manja. Je li to bilo namjerno ili ne, o tome bi se dalo raspravljati. Ovo je prvi transfer rađen bez Mamića i bio je katastrofalan - smatra bivši saborski zastupnik Brleković.

Komentara 7

Avatar horuk
horuk
16:49 19.01.2023.

Nažalost istina, kada ljevica preuzme imamo rezultat da sve propada, uvene, pokvari se... I naravno uvjek netko drugi kriv samo ne crveni koji su to upropastili.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:54 22.01.2023.

Koliko igrača je bivši saborski zastupnik Brleković do sada prodao i za koliko?

BE
Berlioz
19:19 19.01.2023.

Brleković je zalutao u nogomet i lupa brojke bez ikakvog razmišljanja. Nitko ne može Oršića prodati za 20 milijuna iz Dinama u njegovim godinama. Brleković je ostao poznat po propalim tužbama, neradu i nepoznavanju nogometa i sad bombastičnim riječima ponovo pokušava doći do medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije