Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Zdravko Mamić djeluje kao nemoćan čovjek koji gubi bitku i uskoro će u ropotarnicu povijesti

Mostar: Zdravko Mamić održao je konferenciju za medije
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/6
19.01.2023.
u 15:31

Koliko god se trudi uvjeriti sve nas da on s Dinamom nema nikakve formalne veze od 2015. godine, a nakon presude čak i (pre)utjecajne, dovoljno vam je pozorno poslušati cijelo njegovo izlaganje da shvatite da to nije točno jer svakom sljedećom rečenicom sam sebi skače u usta.

Zdravko Mamić početkom siječnja najavljivao je tešku artiljeriju kojom će "izrešetati" Krešimira Antolića i njegovo društvo, ali na današnjoj konferenciji za medije to se nije dogodilo. U "fidelkastrovskom" monologu bjegunac od hrvatskog pravosuđa djelovao je kao nemoćan čovjek koji gubi bitku, sve je zvučalo kao posljednji vapaj čovjeka koji bi uskoro mogao u ropotarnicu povijesti. Koliko god se trudi uvjeriti sve nas da on s Dinamom nema nikakve formalne veze od 2015. godine, a nakon presude čak i (pre)utjecajne, dovoljno vam je pozorno poslušati cijelo njegovo izlaganje da shvatite da to nije točno jer svakom sljedećom rečenicom sam sebi skače u usta.

Osim što se, po tko zna koji put, služio neprimjerenim rječnikom, osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa vrijeđao je, diskvalificirao i diskreditirao ljude koje je on postavio u klub te o kojima je do jučer govorio u superlativima. Pa nije li upravo on za izbornika najtalentiranije generacije u povijesti postavio Antu Čačića, za kojeg sada kaže da je "bezobrazan, umišljen, da nema energije i da gleda samo sebe". A kad su se mediji tada drznuli preispitivati Čačićev izbor, Zdravko je o njemu govorio sve najbolje.

O Krešimiru Antoliću izvlačio je najgore moguće stvari, vrijeđao ga i govorio da ima udbaške metode, da je policajčina, da nikad iz njega neće izaći policijske metode. A nije mu smetalo kad su se iste primjenjivale u ratu protiv Bad Blue Boysa i represiji koju je upravo on osmislio.

S druge strane, ne treba čuditi da se osjeća izdano jer ljudi koji ga sad ruše njegov su produkt, u nogometnom svijetu on ih je izmislio. Držali su mu ljestve, kimali glavom, u konačnici su se na sudu odrekli odštete u korist Dinama jer su se izjasnili da ih Mamić nije oštetio.

Najbolja stvar koju je Mamić rekao na konferenciji je to da bi se uprava Dinama trebala izboriti da se novac, koji je prema presudi izvlačio iz kluba, a sad ga otplaćuje njegova supruga, trebao vraćati u Maksimirsku 128, a ne u državni proračun. Za sve navijače plavih još bolja vijest bila bi da se za to izbori sasvim nova uprava, a ne ova koju je Mamić kontaminirao.

Komentara 43

DU
Deleted user
16:11 19.01.2023.

Zdravko nije cvijece ali ovi koji trenutno lesinare u klubu nemaju pojma o poslu i to je na zalost put u jednom smjeru za Građanski ali i za reprezentaciju, a taj put je odveo kosarku, vaterpolo i rukomet u propast.. Politika i mediji su najvece zlo za ovu zemlju u proteklih 30 godina. 😔

Avatar horuk
horuk
16:38 19.01.2023.

Što izmišljaš, kakav rat protiv BBB? Ako, onda je bila borba protiv orjune koja je ubačena među navijače da se sruši preuspješno vodstvo. A dio javnoga posla su odradili navijači kao drug tekstopisac.

DU
Deleted user
15:38 19.01.2023.

prije bih rekao da g.Zdravko Mamic govori puku istinu....ali istina u Hrvatskoj istina i cinjenice nisu pozeljne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije