Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESICA U MOSTARU

Zdravko Mamić se pojavio s luksuznim satom od 130 tisuća eura

Sat Piguet Royal Oak vrijedan oko milijun kuna krasi ruku Zdravka Mamića na konferenciji u Mostaru
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/4
19.01.2023.
u 13:40

Na ruci je imao sat vrijedan gotovo milijun kuna, njegova prodajna cijena točno je 991.875 kuna. Mamić je nosio sat Sat Piguet Royal Oak koji je već ranije pokazivao u javnosti.

Pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić koji se već godinama krije u Bosni i Hercegovini i tako izbjegava odsluživanje zatvorske kazne zbog izvlačenja novca iz hrvatskog nogometnog prvaka Dinama u Mostaru je održao konferenciju za medije.

Mamić se osvrnuo na borbu za vlast u Dinamu te oštro napao Krešimira Antolića kojega je psovao i nazvao kriminalcem.

19.01.2023., Mostar - Zdravko Mamic odrzao konferenciju za medije u dvorani Princess hotela Mepas. Sat Piguet Royal Oak na ruci Zdravka Mamica. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

- Pazite što radi glupi i primitivni bivši policijski djelatnik, koji ne zna da je lopta okrugla, koji misli da lopta skače jer je žaba u njoj - govorio je Mamić tijekom konferencije koja je trajala više od sat i pol.

No ono što su brojni okupljeni novinari i fotoreporteri zamijetili jest da Mamić ne odustaje od luksuza. Naime, na ruci je imao sat vrijedan gotovo milijun kuna, njegova prodajna cijena je oko 131 tisuću eura. Mamić je nosio sat Sat Piguet Royal Oak koji je već ranije pokazivao u javnosti.

>> Pogledajte Mamićevu konferenciju za medije

Komentara 3

MI
Mikis
16:21 19.01.2023.

covjek je zaradio svojom snalazljivoscu taj sat koji je usto ostavio hrvatski nogomet na najvisoj ljestvici. sta su to zaradili mnogi uhljebi, rodjaci kvazi upravitelji i clanovi nadzornih odbora drzavnih firmi za hrv. gospodarsko i buđet obicnih gradana? nula. ostavit ce clansku iskaznicu stranke koja ce izgubit na sljedecim izborima na vratima uclanjenja u pobjednicku

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
15:02 19.01.2023.

Covjek radio pa zaradio. A ne k'o mafija koja ga je osudila... oni samo zakazu sastanak i posalju poruku koliko mora biti u kuverti...

HE
HEDONIST
14:22 19.01.2023.

Ima sat od npr.milijun EUR a zatvoren je u BiH! Koji seljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije