Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bitka počinje: Ronaldo vs. Messi

Cristiano Ronaldo
Reuters
24.09.2009.
u 16:43

Iako je kroz pripremne utakmice Real Madrida rijetko opravdavao najskuplji transfer u povijesti nogometa, Cristiano Ronaldo već je pronašao svoje ime u knjigama rekorda “kraljevskog kluba”.

U utakmici protiv Villarreala (pobjeda 2-0) portugalski krilni napadač postigao je svoj sedmi pogodak ove sezone, no još važnije, postao je prvi nogometaš u povijesti Reala koji je u debitantske četiri utakmice postigao barem po gol na svakoj.

Real Madrid otvorio je sezonu četirima pobjedama, a njihovo pojačanje iz Manchester Uniteda bio je strijelac na svakoj od njih. U pobjedi protiv Deportiva (3-2) postigao je drugi gol za Realovu momčad, Espanyolu (3-0) zabio posljednji, a Xerezu prva dva u pobjedi 5-0 svoje momčadi. Pogodak protiv Villarreala iz druge minute potvrdio je njegovu vrijednost i zagarantirao mu mjesto u knjigama povijesti madridske momčadi.

- Najvažnije je da smo započeli pobjedama, a meni je drago što sam ovdje i postižem golove - kazao je 94 milijuna eura skupa akvizicija Real Madrida.

Pred Ronaldom je sad dokazati da je bolji od Lionela Messija, u sezoni 2010./2011. borba tek počinje...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije