Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MARCA:

Bio je nepoželjan: Rakitić donio veliku odluku i time pokazao što misli o Barci!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.12.2019.
u 09:54

Valverde je u dvoboju s Talijanima kapetansku vrpcu dao upravo Rakitiću i dodatno uvjerio hrvatskog reprezentativca da treba ostati na Nou Campu

Ernesto Valverde još se jednom uvjerio kako njegova Barcelona igra mnogo bolje i efikasnije kada je na terenu naš Ivan Rakitić.

Katalonski div u posljednje četiri utakmice, koje je španjolski stručnjak počeo s Raketom u prvom sastavu, izborio je sve pobjede.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Ivan Rakitić
1/17

Barca je u LP-u pobijedila dortmundsku Borussiju (3:1), pa u španjolskom prvenstvu madridski Atletico (1:0) i Mallorcu (5:2) te u posljednjem kolu elitnog europskog klupskog natjecanja Inter (2:1).

Valverde je u dvoboju s Talijanima kapetansku vrpcu dao upravo Rakitiću i dodatno uvjerio hrvatskog reprezentativca za ostanak na Nou Campu.

''U sve četiri utakmice Rakitić je igrao izvrsno, što znači da se vratio među prvotimce. Odbio je ponude i sve ponovno uložio na Barcelonu'', ističe španjolska Marca.

''Podsjetimo, Rakitić je bio blizu odlaska iz Barcelone ovo ljeto. Njegove su namjere bile da ostane u klubu, ali Valverde je sve promijenio izostavivši Hrvata iz nekoliko prvih utakmica u kolovozu. Od vitalnog igrača momčadi Rakitić je Valverdeu postao persona non grata. Nikada se nije doznalo zašto, a Rakitić je ostao vjeran Blaugrani jer vjerojatno nije dobio bolju ponudu izvana'', piše Marca.

Početak sezone bio je vrlo težak za Hrvata jer, osim što je istisnut iz prve momčadi, nekoliko je utakmica gledao s tribine.

Rakitić je stalno ponavljao kako želi ostati u Barceloni iako je imao ponude Intera, Juventusa, Manchester Uniteda...

Vatreni je svojim igrama u posljednje četiri Barcine pobjede pokazao da ima svoje mjesto među prvih jedanaest.

''Ivan Rakitić ostaje u Barceloni barem do kraja sezone'', zaključuje Marca.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:21 13.12.2019.

Ivan ima jedan mali problem, ne nametljiv je, rijetko griješi, rijetko puca na gol i voli biti asistent! To neki treneri vide i cijene a neki ne! Vlaverde je valjda progledao, ali zato što mu je Rakitić dao dovoljno vremena da progleda!

Avatar patkovic
patkovic
13:51 13.12.2019.

svi su naši preko menadžera tražili povišice kao viceprvaci svijeta pa im je donijelo samo probleme

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:26 13.12.2019.

Raketić je o.k., ali ipak, ne treba previše vjerovati svakodnevnim bombastičnim člancima Večernjeg lista. Tko je gledao ovu zadnju utakmicu CLa, gdje je Rakitić nosio kapetansku traku, zna da je Barcelona igrala sa drugom momčadi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije