Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcin kapetan

Fanovi Ivana Rakitića oduševljeni: 'To je zaslužio!'

Ivan Rakitić
Foto: IPA/Pixsell
1/5
11.12.2019.
u 10:55

Raketa je napokon počeo dobivati ozbiljnu minutažu, a kapetanska vrpca još je jedno priznanje našem igraču koji već šestu sezonu igra u Barceloni

Ivan Rakitić (31) bio je Barcelonin kapetan u pobjedi protiv Intera (2:1). Hrvatski reprezentativac ove sezone nije se previše naigrao u dresu katalonske momčadi te je ovaj potez trenera Ernesta Valverdea oduševio Ivanove fanove.

Raketa je napokon počeo dobivati ozbiljnu minutažu, a kapetanska vrpca još je jedno priznanje našem igraču koji već šestu sezonu igra u Barceloni.

Ivan Rakitić
1/7

U dvoboju 6. kola Lige prvaka na San Siru Rakitić je igrao do 63. minute kada je umjesto njega ušao De Jong.

Oduševljeni navijači na društvenim su mrežama ostavljali poruke podrške te se nadaju kako će Raketa ostati na Nou Campu.

"Ivan je sjajan, lijepo ga je vidjeti da igra od prve minute i s kapetanskom trakom", "Tako sam ponosan i sretan što je Ivan kapetan, Ole Ole Ivan", "Rakitić je klasa, Valverde on mora igrati", "Ponosno nosi kapetansku traku oko ruke jer to je zaslužio", samo su neke od poruka  Ivanovih fanova. 

>> Pogledajte što je trener Nenad Bjelica rekao uoči utakmice sa Cityjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije