Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslastica

Sjajna vijest za navijače plavih! Evo gdje gledati spektakl protiv Cityja

Navijači BBB
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
11.12.2019.
u 07:33

Plavi će u dvoboju protiv Manchester Cityja (18.55) tražiti put prema proljeću u Europi, ali ovisno i o rezultatu susreta Šahtar - Atalanta mogu završiti svoj europski san za ovu sezonu

Dinamovi nogometaši večeras u Maksimiru igraju posljednju utakmicu u skupini C Lige prvaka.

Plavi će u dvoboju protiv Manchester Cityja tražiti put prema proljeću u Europi, ali ovisno i o rezultatu susreta Šahtar - Atalanta mogu završiti svoj europski san za ovu sezonu.

Navijači BBB
1/18

Bjeličina družina do osmine finala Lige prvaka može jedino pobijedi li Manchester City, a u drugi susret završi neodlučenim ishodom ili Atalantinom pobjedom.

Dinamov trener ističe kako njegova momčad 'bez kalkulacije ide po tri boda'.

- Zanima nas jedino pobjeda. Pred svojim navijačima i punim stadionom bit će lakše igrati ofenzivni nogomet. Igrat ćemo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Idemo po pobjedu - naglasio je Dinamov trener.

Hrvatski prvak imat će veliku podršku s tribina, jer su sve ulaznice rasprodane. No Dinamovi navijači koji nisu uspjeli kupiti ulaznice ne trebaju brinuti.

Nogometni spektakl iz Maksimira Dinamo - Manchester City uživo prenosi HTV na drugom programu. Utakmica počinje u 18.55 sati.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao uoči dvoboja sa Cityjem

Ključne riječi

Komentara 3

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
08:30 11.12.2019.

Zašto Zagreb nema normalan europski nogometni stadion. Ah, da... P.S. Izgubio sam na gradonačelnikovom rođendanu Nokiu 3310 - molim poštenog nalaznika... Ma, zaboravite

OL
Oldmarinero
00:18 12.12.2019.

Sjajna vijest za navijače plavih ! - jeste sigurni ? Ne bih rekao.

BL
Blender
17:02 11.12.2019.

Trebaju igrati nogomet kao protiv Atalante u Zagrebu, jedino takva taktika radi protriv Man City. Znaci treba se potuci na terenu za loptu i neodstupati ni milimetra, napad, napad, napad samo tako se dobivaju velike momcadi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije