Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U vožnji

To mu nije trebalo: legendarni vratar mogao bi biti kažnjen zbog fotografije

Gianluigi Buffon
Foto: Press Asociation/Pixsell
1/7
21.06.2019.
u 08:36

Donedavni čuvar mreže PSG-a objavio je fotografiju iz automobila na kojoj krši više zakona o sigurnosti tijekom vožnje

Na adresu legendarnog talijanskog vratara Gianluigija Buffona (41) uskoro bi mogla stići kazna zbog niza prometnih prekršaja što je učinio tijekom vožnje.

Naime, donedavni čuvar mreže PSG-a na Twitteru je objavio fotografiju iz automobila na kojoj krši više zakona o sigurnosti tijekom vožnje.

Fotografija je uslikana u trenutku dok Gigi vozi automobil sa 155 km/h, a ograničenje brzine na talijanskim autocestama je 135 km/h.

Može se primijetiti i kako nije vezan sigurnosnim pojasom, vozi jednom rukom, a u uhu ima slušalicu.

U fotografiju objavio je poruku: 'Putovanje ima samo jedno pravilo; nemojte se vratiti isti kakvi ste bili kad ste odlazili. Vratite se drugačiji'.

Ali ono što također bode u oči je i kutija cigareta zataknuta u pretincu na vratima. 

Gianluigi Buffon je nakon godinu dana napustio Pariz i još ne zna gdje će nastaviti karijeru. Vjerojatno će se vratiti u Italiju, a cigarete u tome sigurno neće biti prepreka...

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 2

IL
Ilustrissimus
17:26 21.06.2019.

Pustite covjeka na miru....vozi 20km/h iznad maksimale kao svaki normalan vozac, ako bolje pogledate sliku propisno se i zavezao. Sam kaj mu fali je da si zapali jedan Malboro iz kutije koju drzi u vratima.

Avatar spuzvabob
spuzvabob
10:02 22.06.2019.

Mogli bi ga kazniti i zbog katastrofalnog branjenja u PSG-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije