Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se

Ronaldo zamijenio Dubrovnik Grčkom, otkriveno koliko plaća noćenje

Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
1/6
20.06.2019.
u 22:49

Ronaldo je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s ljetovanja koja je u samo nekoliko sati skupila preko pet milijuna lajkova

Nakon što je u travnju odmarao u Dubrovniku, naravno u društvu svoje zaručnice Georgine Rodriguez, Cristiano Ronaldo ovom je prigodom odabrao Grčku kao mjesto za relaksaciju po svršetku naporne sezone.

U četvrtak poslijepodne je na svom profilu na Instagramu objavio i fotografiju koja je u samo nekoliko sati skupila preko pet milijuna lajkova, a predivan prizor u njegovoj pozadini je nagnao španjolske novinare da malo pronjuškaju gdje je točno i koliko to plaća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy the view 🧜🏼‍♂️😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Prema njihovim informacijama, Ronaldo se uz Rodriguez i sina smjesto u vili Methoni, 'kućerku' od 630 kvadrata, a najam po danu plaća osam tisuća eura, što znači da će do kraja boravka u Grčkoj  na smještaj potrošiti 56 tisuća eura.

Iz članka u španjolskom list El Espanyol nije jasno jesu li u tu cijenu uključeni batleri, sommelieri, šefovi kuhinje i svo ostalo osoblje koje je po željama na raspolaganju u tako luksuznim mjestima, ali ako i ima eventualnih dodatnih prohtjeva, vjerujemo da Ronaldovom novčaniku to neće predstavljati osobit problem.

>>> Pogledajte u nastavku kako izgleda vila u kojoj je obitelj odsjela

Komentara 3

Avatar tanđara
tanđara
00:12 21.06.2019.

za to u hrvatskoj šljaker radi 5g. bez da dinara potroši....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije