Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Bilić žestoko udario po sucima: Frustriran sam!

West Ham - Manchester United
Foto: Reuters
1/9
03.01.2017.
u 00:13

- Ovo nikad nije crveni karton, obojica su išla na loptu. Phil Jones napravio je prekršaj. Feghoulijeva noga nije bila visoko u zraku. To je prelomilo utakmicu i ubilo nas. Potpuno nepošteno.

West Hamu se prvi put dogodilo pod vodstvo Slavena Bilića da nije zabio u dvije utakmice zaredom. Nakon Leicester Cityja, čekićari nisu zabili ni Manchester Unitedu. Izgubio je West Ham 2:0, iako su od 15. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Sofianea Feghoulija.

- Zadovoljan sam kako smo odigrali, borili smo se i dali sve od sve. Rekao sam igračima da ako ovako nastavimo, da ćemo se dići na ljestvici vrlo brzo - rekao je Bilić, a prenosi Goal.

Zatim se osvrnuo na suđenje Mikea Deana.

- S deset igrača teško je igrati protiv Uniteda, ali imali smo prilike. Morali smo nešto od toga iskoristiti. To bi nas podiglo. Razočaran sam rezultatom, frustriran način na koji smo izgubili, ali ponosan sam na igrače - rekao je Bilić i dodao:

- Ovo nikad nije crveni karton, obojica su išla na loptu. Phil Jones napravio je prekršaj. Feghoulijeva noga nije bila visoko u zraku. To je prelomilo utakmicu i ubilo nas. Potpuno nepošteno.

Suci nisu svirali zaleđe Ibrahimovića kod drugog gola.

- Kod drugog gola je bilo veliko zaleđe. Teško je sucima kada igrači sprintaju, prvi ću to reći, no ovog puta su hodali. Sudac je to morao vidjeti.

Komentara 3

Avatar zagorac2
zagorac2
09:40 03.01.2017.

hajdukovac ko hajdukovac, sve krivi suci

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
07:50 03.01.2017.

Bilić žestoko udario po sucima: Frustriran sam jer ovdje među europskima i kulturnima nemrem koristiti usluge i logistiku pravih hrvata brače Šapina!

RI
rijecanin84
07:42 03.01.2017.

a sto ce to.var drugo biti nego frustriran sudjenjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije