Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
runje demantirao l'equipe

Bilić: Runje je najmanja briga

Vedran Runje
Antonio Bronić
23.09.2009.
u 18:38

Golman francuskoga prvoligaša Lensa i hrvatske nogometne reprezentacije, Vedran Runje (33), demantirao je izjavu koja se pojavila u dijelu francuskih medija.

Nema nimalo istine u tim navodima. Eto danas, primjerice, najnormalnije igram - rekao je Runje glasnogovorniku HNS-a Davoru Gavranu.

Francuski internetski portal Maxifoot.com objavio je Runjinu ispovijest u kojoj priznaje da je tuniški golman Hamdi Kasraoui u ovom trenutku u boljoj vratarskoj formi od njega i da zaslužuje mjesto u početnoj postavi prije njega, dok njemu predstoji porazgovarati s trenerima o razlozima vlastite loše forme.

Osim Maxifoota, o temi je pisao i Madeinlens.com, drugi internetski portal koji intenzivno prati događanja u francuskom prvoligašu. Tamo je navedeno da trener momčadi Jean-Guy Wallemme dvoji kome dati prigodu za današnji (srijeda) dvoboj Liga kupa s Montpellierom te da će odluku donijeti nakon što porazgovara s hrvatskim vratarom o njegovoj formi.

- Danas je u tiskanom izdanju L'Equipe objavio veliki intervju sa mnom u kojem je realno preneseno ono što sam rekao. A to nema nikakve veze s ovim što je izašlo. Uznemirile su me te vijesti, zabrinuto me zvala supruga. Nije mi drago, no ne uzbuđujem se. Preiskusan sam.

- Inače, spreman sam, odlično se osjećam i normalno nastavljam s radom u klubu. Također, veselim se skorom okupljanju reprezentacije - poručio je Runje iz karantene objasnivši da se zbog toga nije mogao javljati na mnogobrojne pozive koje je dobio.

Iz Londona se oglasio i izbornik Slaven Bilić.

- Čuo sam se s Vedranom, sve je u najboljem redu i ne treba sumnjati u njegovu formu ili njegove obrane. Ne znam od kuda takve informacije, pogotovo jer Vedran ništa nije rekao od onoga kako su mi javili da je preneseno. Da skratim, očekujemo ga u najboljem mogućem stanju, nema govora o ničem drugom. Ma Runje nam najmanja briga, javio je Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije