Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popis za Gruziju
Povratak na članak

Bilić pozvao Vukušića i Vrsaljka, debitira i Vjekoslav Tomić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis za kvalifikacijsku utakmicu s Gruzijom u Splitu 3. lipnja.

Komentari 33

NA
napredak
04:20 21.05.2011.

a Vida sto radi na spisku

VL
DA
dadekzg
14:43 20.05.2011.

koji je taj tomić?????? nikad čul za toga!!!!!

VL
PU
purger58
14:44 20.05.2011.

Najbolje je da pozove prvu i drugu momcad hajduka,te nekoliko hajdukovih juniora kao rezervu!

VL
Avatar Castro
Castro
11:50 20.05.2011.

Drago Gabric !!!!!!!!!!!!!!

VL
99
99999
11:39 20.05.2011.

Taj bilić je totalno prolupao!!! Nekada je apsolutno zasluživao sve pohvale za pametan izbor igrača, a sada kao trećeg golmana reprezentacije BIRA TREĆEG GOLMANA HAJDUKA?!?!?!? Bože sačuvaj. Neznam u čijem interesu, ali sigurno ne u interesu reprezentacije. Kelava je definitivno zasližio poziv prije tog Tomića, a kažem vam budite više nego uvjereni da je najbolji Hrvatski golman, pored Pletikose, koji je sam kriv što ne brani, Kardum iz Osijeka. Ali on poziv može samo sanjati.

VL
99
99999
11:42 20.05.2011.

Dobro, možda sada brani u Turskoj, ali nema šanse da je on bolji golman od bilo kojeg iz HNLa. Taj je branio samo u osrednjim klubovima u kojima je redovito primao po 3-4 komada.

VL
NI
nindža
11:45 20.05.2011.

bravo za bilića. pokraj kelave koji je u životnoj formi i ruši sve golmanske rekorde, bilić poziva runju koji u francuskom davljeniku u prosjeku prima 2 gola po utakmici, pletikosu koji 3 godine ne brani, i tomića koji je u hajduku bio peti golman. i još razmišlja o antoloviću i krešiću koji su rezerve u svojim klubovima. no, nije ni čudo jer nas je doveo u situaciju da spašavamo živu glavu, sad je panika i svaka promjena bi mogla biti pogubna. zato ga je trebalo potjerati nakon neuspjeha u prošlim kvalifikacijama i dati priliku novom treneru i svježim igračima. no, to je sad voda ispod mosta.

VL
HO
hotfishlake
11:49 20.05.2011.

a sto ako se i modric ozlijedi? tko ce voditi igru? badelj, jos prezelen. samir bi mogao ali nije pozvan, siguran sam da bi samir u paru s modricem bio otrov za gruziju, ili kao zamjena modricu - osigurac, ali on je jadan dotepenec, zivi bili pa vidjeli. predosjecaj: uprskat ce bilic opet.

VL
Avatar Pak
Pak
11:53 20.05.2011.

Dobro, poziv Vukušiću nije uopće iznenadio s obzirom da čovjeka treba što unosnije prodati sad na ljeto, pa je ovo bio doslovce zadnji trenutak da postane A-reprezentativac kako bi mu se malo napumpala cijena. A tko će pomoći kome ako ne svoj svome. Ali Vjekoslav Tomić?!?! Gdje je njega iskopao i iz kojih pobuda? Bilić je definitivno izgubio kompas i treba mu odmor od reprezentacije. Nadam se da će mu ga nadležni uskoro i priuštiti.

VL
KI
kiiko
11:59 20.05.2011.

cemu tako puno napadaca ? kakav tomic majke ti ? nema vise smisla ovako sa bilicem on samo poziva neke hajdukovce koj nemaju veze (tomic,gabric) umjesto da pozove mato jajalo koj odlicno igra u kelnu, lovrena nema bog dragi zna zasto, kakav sildenfeld ? pa stvarno je pretjerao sa tomicem umjesto kelava ili kresic

VL
NI
nindža
12:04 20.05.2011.

u ovako okrnjenom veznom redu je moralo biti mjesta za sammira. međutim, blitvarski i antimamićevski lobiji bi se digli na zadnje noge da ga je bilić kojim slučajem pozvao. ali zato pozivi gabriću, škartbiniju, srbašiću i kosilici buljatu nisu bili upitni.

VL
OB
-obrisani-
12:16 20.05.2011.

Nema ovo smisla ovako vise sa Bilicem... Nebrini kiko,kad se Bilic oprosti eto ti posla , nemoras vise na burzi camit.... Jedno me cudi kod ovog sstava,gdje je i zasto zaboravio Kelavu,Klasnica... Necu se mjesat u njegov posao,nek sam saam sa sobom racisti i svojom savjesti ako kiksamo... Nema predaje,mora se Gruzija pobjedit , pokusat njihov bunker u koji ce se postaviti na svojoj polovici probiti,neuspije li nam ,bit ce borbe za drugo mjesto... Ne pise nam se dobro..

VL
DD
ddg
12:28 20.05.2011.

Tomić pokraj živog Kelave??? Valjda jer je \"mlad i perspektivan\". Kreativni vezni red....Modrić i Badelj. Ako zapne tko su im zamjene....Dujmović?!

VL
TO
Tot
12:46 20.05.2011.

koji idiot,pozvao je vukušića kao puno golova dao,a krstanović,je da je dao više al da on nije smrdljivi tovar.... smradovi blitvarski ,antimamićevski lobi hebo vas tomas...

VL
ST
strani
12:59 20.05.2011.

koliko je velika mržnja kod vas sjevernjaka to je nešto nevjerojatno. Mora biti da je jako teško ustajati svako jutro sa tolikim psihičkim smetnjama

VL
JO
jozinho
13:01 20.05.2011.

- Sammir je odličan igrač i ako će igrati kao jesenas, zvat ću ga - odgovorio je Bilić A sto ga onda nisi zvao??? eh moj bilicu totalno si se izgubio...sammir bi nam dao novu dimenziju kad ga nisi zvaoao sada kad su ozljedeni rakitic i kartonirani kranjcar neces nikada ne prodavaj maglu...i kelava je sigurno perspektivniji od tomica koji ima 28 godina....volio bi da remiziramo sa gruzijon..da te se vise rijesimo

VL
DC
DC
13:02 20.05.2011.

Bez koncepcije i plana nema rezultata, osim onih slucajnih... nadajmo se da ce gruzija biti jedna od njih. Bilic, koji je trebao dobiti otkaz nakon neplasmana na SP u Africi, nastavlja svoje izbornicko \'lutanje\' na racun svih nas koji pratimo hrvatski nogomet. Adio pameti!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:17 20.05.2011.

prije par mjeseci, vukusic je bil u top formi i zasluzil je poziv, puno rije neg onaj nepokretni kalinic - ali sad je vidljivo izvan forme, isto ko i vrsaljko - mislim da im se ovim pozivima samo pokusava dizat trzisna cijena - s druge strane, sammir je definitivno zasluzil da ga se pozove u repku...a pogotovo je to zasluzil kelava...bilic opet puno luta, i tvrdoglav je ko nekad kranjcar s duduom kad je ovaj bil u zivotnoj formi......ali svejedno, repka je repka i zelim da prodjemo ovu gruziju, makar mi se ovaj izbor bas ne svidja....

VL
Avatar dinameze
dinameze
13:27 20.05.2011.

kiiko ne brini LOVREN je pozvan samo to ova piskarala iz ovih nekada velikih a danas jadnih novina NE ZNAJU.već sam prije par dana napisao ako ne zove kelavu da treba pozvati IVANA KATALINIĆA. razlog je taj što je on sigurno bolji golman od plete i ovog tomića a k tome je i bolji trener od bilića pa ak zatreba savjet bilić će znati gdje tražiti.a umjesto ovog strašnog golgetera(koji u proljetnom dijelu hnl-a zabi čak 4-ČETIRI gola)trebao je pozvati ivicu mornara.a mi svi bili za smjenu kranjčara jer zamislite čovjek izgubio od brazila i još mu prigovarali zato što stavlja niku da igra.e koji smo mi jadnici.

VL
CR
crocro
14:05 20.05.2011.

Slaven se pomalo gubi. Sve više preferira igrače koji imaju ikakvu vezu s Hajdukom (sadašnji-bivši). Nije važno što ne šljivi Dinamo niti 5 %, ali je važno da se javno opredjeljuje za Hajduk i Hajdukuve igrače uvijek i na svakomm mjestu. To ostavlja dozu sumnje u pristranost Hajduku protiv kojeg nema ništa jer je i on Hrvatski klub. Bilić mora biti samo malo objektivniji i realniji. Mora biti poput predsjednika svih Hrvata, da nikoga ne ističe prekomjerno, već samo po zaslugama i objektivno. Ne bih imao ništa niti protiv javnog opredjeljivanja za Hajduk, ali Hajduk puno bodova zaostaje za Dinamom, što ipak o nečemu govori. Tako je to Biliću.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.