Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolan poraz

BiH doživjela debakl na Euru. Najbolji rukometaš poludio poslije raspada: Pitajte Smajlagića sve!

GER, Schweden vs Bosnien Herzegowina
EXPA/ Eibner/ Rene Weiss
13.01.2024.
u 20:34

Rukometaši Bosne i Hercegovine su razočarani prolazili pored novinara, a Benjamin Burić, golman bh. reprezentacije i najbolji igrač dobacio im je neka pitaju za izjavu izbornika Irfana Smajlagića.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je drugi poraz  i potpuni debakl na europskom prvenstvu u Njemačkoj i to na poprilično bolan od momčadi Nizozemske, bilo je 36:20 za oranje. BiH koju vodi hrvatski trener Irfan Smajlagić ostala je tako bez ikakvih šansi za drugi krug nakon dva teška poraza od Švedske i Nizozemaca. 

VEZANI ČLANCI:

Rukometaši Bosne i Hercegovine su razočarani prolazili pored novinara, a Benjamin Burić, golman bh. reprezentacije i najbolji igrač dobacio im je neka pitaju za izjavu izbornika Irfana Smajlagića.

Smajgalić je u listopadu prošle godine preuzeo izborničku klupu, ali trenutno nije donio rezultat kakvog su željeli navijači i vodstvo tamošnjeg rukometnog saveza. 

Komentara 10

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:15 13.01.2024.

Svjetski prvaci u lupanju glavom o zid. U svim drugim sportovima pate od manjka talenta i motivacije.

Avatar southman
southman
22:20 13.01.2024.

Kako su oni uopce došle na EURO !?

BU
bubaclex
01:07 14.01.2024.

Što se točno očekivalo od njih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije