Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska liga

Besplatno na Mladost - Šibenik, igra i Perica Bukić

Perica Bukić
Boris Šćitar
17.09.2011.
u 09:25

U subotu počinje nova sezona u Jadranskoj vaterpolskoj ligi. Opet je 13 klubova, samo umjesto Cattara sada je tu moćni Pro Recco.

Mladost u 17.30 sati dočekuje Šibenik. Ulazak na bazen je besplatan a gotovo je sigurno da će igrati i Perica Bukić.

- Čak pet naših juniora je s reprezentacijom u Rijeci, Perić i Živković već su dulje odsutni, a ozlijeđen je i K. Milaković. Zato će vjerojatno igrati i Bukić. Šibenik je za nas nepoznanica, ali kvaliteta je na našoj strani - kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak, istaknuvši da je vraćanje naslova hrvatskog prvaka na Savu najvažniji cilj sezone.

Ostali parovi 1. kola: Pro Recco - Jadran (HN) (20.30), Jug - POŠK (19), Budva - Jadran (S) (19), Primorac - Medveščak (20), Mornar - Koper (19).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije