Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMELU LUKAKU

Belgijsko čudo od tinejdžera ide u Chelsea za 30 mil. eura

\'sport 17.09.2009.,Zagreb, Maksimir ,UEFA Europska liga (Europa League), nogometna utakmica izmedju NK Dinamo Zagreb i RSC Anderlecht.Ivica Vrdoljak, Romelu Lukaku. Photo: Antonio Bronic/VLM\'
Antonio Bronic/PIXSELL
30.04.2011.
u 13:06

Na izlaznim su vratima Salomon Kalou te Didier Drogba ili Nicolas Anelka, a u utrci za Lukakuom su i Manchester City, Totteham i Everton.

U Chelseaju su upikirali pojačanje za sljedeću sezonu, cijena mu je 30 milijuna eura, a ime - Romelu Lukaku!

Anderlechtov tinejdžer tiha je želja na Stamford Bridgeu već neko vrijeme, teren za njegov dolazak se priprema, postoji samo jedna 'kvaka'. Bluesi se moraju rješiti dvojice igrača da bi pokrili dolazak napadača. Prvi na listi za odlazak su Salomon Kalou te Drogba ili Anelka. Višak je nastao kad su u siječnju doveli Torresa, a s posudbe iz Boltona vraća se Daniel Sturridge.

U Nizozemskoj su se pomirili s činjenicom da će izgubiti 17godišnjeg 'killera', ali zato i nabili lijepu cijenu.

- Njegov san je da zaigra u Engleskoj, no još moramo razmotriti sve mogućnosti - rekao je za Goal.com direktor Anderlechta Herman van Holsbeeck natuknuvši kako ga jedan klub jako želi.

Za dva tjedna znat će se tko je dobio utrku za Lukakuom, a ključni su isključivo novci.

Komentara 5

Avatar flame
flame
14:12 30.04.2011.

\"U Nizozemskoj su se pomirili s činjenicom da će izgubiti 17godišnjeg \'killera\'\"- svašta se može naučit na ovom portalu, pa i da je Anderlecht nizozemski klub...

CU
cupus
14:15 30.04.2011.

bas svasta ...Novinarcicu ode li se igdje iz svog sela...mora da si do sada izvjestavao sa placa o salati zelenoj

MA
Mamlaz
17:40 30.04.2011.

Kakva patka! Kad igram managera Lukaku uvijek završi u Dinamu a tako će biti i sada :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije