Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meč u svibnju

Belfort: Weidman bi trebao napraviti dodatne doping testove

Vitor Belfort
Fight Site
20.02.2014.
u 19:00

- Moj protivnik ima odličan niz pobjeda, ali to me ne zabrinjava jer i ja iza sebe imam uvjerljive pobjede. Mislim da ćemo pružiti dobru borbu

Još uvijek je pitanje hoće li ili neće Vitor Belfort dobiti dozvolu za korištenje testosteronske terapije na meču protiv Chrisa Weidmana koji će se održati 24. svibnja na UFC-u 173. No, uoči dvoboja u Las Vegasu, Belfort traži da i njegov protivnik prođe sva testiranja.

"Ne mislim da je Weidman na steroidima, ali ljudi daju preveliki značaj terapiji koju koristim kao medicinsku podršku. Ako želimo biti pošteni onda bi i moj protivnik trebao testirati krv tijekom priprema.", rekao je Belfort za MMAFighting.com.

U ovom trenutku još nije poznato hoće li Sportska komisija Nevade dati Brazilcu dozvolu za TRT.

"To nije do mene. Moj su posao trening i borba. Tako se i ponašam. Moj protivnik ima odličan niz pobjeda, ali to me ne zabrinjava jer i ja iza sebe imam uvjerljive pobjede. Mislim da ćemo pružiti dobru borbu. Kako je Carlson Gracie znao reći, budi spreman na rat u zraku, na zemlji i vodi. Osjećam se spremnim pobijediti svakoga. Ne govorim to da bi ojačao samopouzdanje već se stvarno osjećam spremni.", rekao je Belfort.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije