Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Bayern posudio Renata Sanchesa Swansea Cityju

Renato Sanches
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.08.2017.
u 17:20

Swansea će za jednogodišnju posudbu Bayernu platiti 8.5 milijuna eura.

Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena poslao je portugalskog veznjaka Renata Sanchesa (20) na jednogodišnju posudbu u engleskog prvoligaša Swansea City.

Sanches je prošloga ljeta stigao u Bayern iz Benfice za 35 milijuna eura, no u prvoj sezoni u Muenchenu se nije proslavio. U prvenstvu je sakupio tek 615 minuta u 17 nastupa, od toga samo je šest puta bio u prvih 11, dok je u Ligi prvaka igrao 200 minuta u šest utakmica.

Swansea će za jednogodišnju posudbu Bayernu platiti 8.5 milijuna eura.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:47 31.08.2017.

Za tog tipa Bayern dao 35Mio €.Svaka cast menedzeru,kad uspije jednog u najbolju ruku prosjecnog igraca tako dobro unovciti.Tip ne vrijedi niti 35 Mio Kuna.Vlasic je za njega izmislio nogomet i po toj logici vrijedi min. 100Mio €.No, kao sto rekoh, Sve je u menedzmentu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije