Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SREĆE

United stigao do pobjede golom Schweinsteigera u posljednjim sekundama

Bastian Schweinsteiger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.11.2015.
u 15:49

Svladali su Watford na gostovanju 2:1

Manchester United je u prvoj utakmici 13. kola Premier lige slavio na gostovanju kod Watforda 2:1 golom Bastiana Schweinsteigera u sudačkoj nadoknadi.

United je poveo u 11. minuti kada je ubačaj Andera Herrere s desne strane u sredini dočekao Memphis Depay koji je rutinirano pogodio za drugi gol u Premier ligi ove sezone. Malo smo toga vidjeli u prvom poluvremenu, ali je zato nastavak donio više uzbuđenja na obje strane. Depay je imao dvije vrlo lijepe prilike u 47. i 67. minuti, ali nije bio precizan.

Nakon tih Depayovih prilika uslijedile su minute Watforda, ali i Davida De Gee koji je u nekoliko navrata sjajnim reakcijama spriječio izjednačenje domaćina.

I tako sve od 87. minute kada je Marcos Rojo neoprezno skrivio kazneni udarac koji je u 1:1 pretvorio Troy DeeneyIpak, domaćin nije stigao do boda, u prvoj minuti sudačke nadoknade u jednoj gužvi najbolje se snašao Bastian Schweinsteiger koji je iskosa s desne strane ugurao loptu u mrežu za veliko slavlje vragova.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Bastian Schweinsteiger zbog napada u Parizu ne želi igrati protiv Nizozemske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije