Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA VAŽNIJEG POSLA

Barack Obama se pokušao upoznati s Messijem, ali Argentinac ga je odbio!

Barack Obama
Foto: Reuters
1/5
24.03.2016.
u 23:50

'Malia i Sasha radovale su se putu u Argentinu samo zbog Messija, ali ga na kraju nisu imale priliku upoznati.'

Lionel Messi možda na društvenim mrežama nema toliko obožavatelja kao Cristiano Ronaldo, ali može se pohvaliti time da u redu da ga upozna stoji američki predsjednik Barack Obama.

Na svom nedavnom putu u Argentini pokušao je doći do najboljeg nogometaša svijeta u 2015. godini, ali zbog priprema s reprezentacijom najmoćniji čovjek svijeta naišao je na odbijenicu.

- Malia i Sasha (Obamine kćeri, op.a.) radovale su se putu u Argentinu samo zbog Messija, ali ga na kraju nisu imale priliku upoznati. Nisu bile previše tužne, uspjele su prije toga upoznati jednog drugog argentinskog velikana, papu Franju - rekao je američki predsjednik, koji je i u prošlosti podosta lijepih riječi uputio Argentincu.

Čak se usporedio s njime.

- On je vođa, baš kao i ja!

Možda bi imala obitelj Obama više sreće da Argentina rezultatski nije u velikim problemima. Imaju svega jednu pobjedu u dosadašnja četiri susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine i nalaze se s pet bodova na sedmom mjestu. Direktno će u Rusiju prve četiri reprezentacije, a peta ide u doigravanje.

Upravo zato nikakve distracije za najboljeg nogometaša Argentine nisu bile poželjne, na gostovanju protiv Čilea mora zajedno sa suigračima dati sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat. A usput se i osvetili za prošlogodišnji poraz od 1:4 (0:0) nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu Copa Americe.

>> Obama dobio dres s brojem deset: Vođa sam, kao i Messi

Komentara 8

PO
PowerPoint
09:47 25.03.2016.

Naravno da ga Messi nije bio dostupan kad je s reprezentacijom bio u Čileu. No, neznalica novinarski o tome nema pojma. Bitno da ima "drugog posla"....strašno...

RS
RS4
13:10 25.03.2016.

Sve politicare treba ignorirati u Sportu,Sport politika i vijera nemaju sto traziti zajedno!!

RA
rainbow1
08:08 25.03.2016.

Messi care, kapa do poda!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije