Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE BORBA

Bandić: Logično je da se stadion za Euro 2020. gradi u Zagrebu

Gobac Bandić Mamić
Marko Lukunić/VLM
23.09.2013.
u 21:33

Bandić nije htio govoriti o lokaciji, kaže, o tome će se pitati građane Zagreba

Nakon što je HNS prijavio Uefi kandidaturu za grada domaćina Eura 2020. godne, pitanje je koji bi hrvatski grad trebao ugostiti europsku smotru. Ministar sporta Željko Jovanović smatra da bi to trebao biti Split dok zagrebački gradonačelnik Milan Bandić misli da je Zagreb najbolje rješenje.

- Nacionalni stadion u glavnom gradu Republike Hrvatske je skroz logična stvar, mi smo spremni na takav izazov. Grad Zagreb će učiniti sve u suradnji s Ministarstvom sporta i Vladom kako bi odradili posao. Imamo puno i malo vremena, a Grad Zagreb je za gradnju stadiona - rekao je u ponedjeljak Bandić.

Pitanje je gdje bi to bilo. Projekt stadiona na Kajzerici vež je izrađen, no od njega se odustalo zbog financija.

-  Struka i naši sugrađani će odlučiti na kojoj lokaciji će biti stadion, ali ja ću se zalagati da se gradi na rubnim dijelovima grada, koji su dobro prometno povezani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije