Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLA LJUBAV

Balotelli će tražiti od Intera raskid ugovora

Mario Balotelli
Reuters
27.03.2010.
u 14:13

Posljednjih dana je kulminiralo na relaciji Mario Balotelli - Inter, te je prekid "ljubavi" (ako je i postojala) sasvim blizu. Balotelli će propustiti i veliki subotnji derbi kod Rome.

Vlastitim, pomalo skandaloznim ponašanjem, Balotelli je uvjetovao takav tijek priče, a u subotu je njegov menadžer Mino Raiola izjavio:

- Uvjeren sam da će Balotelli uskoro zatražiti od kluba prekid ugovora. Sam je naznačio da je svaka druga opcija loša.

Balotelli ima važeći ugovor s talijanskim prvakom do 2013. godine, ali zbog raznih svađa s trenerom Joseom Mourinhom, te zbog vlastitog pojavljivanja u javnosti s dresom Milana na kojem je bilo ispisano njegovo ime, dolazi prijevremeni kraj 19-godšnjaka u Interu. U sastavu nije bio tijekom posljednjih pet ogleda.

Već ranije su iz Intera najavljivali da, jednog dana kada Balotelli bude na prodaju, neće ustupiti tog talentiranog igrača nekom talijanskom klubu. Milan jest zagrijan za njega, ali su i Arsenal i Chelsea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije