Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon predstavljen

Bale: Došao sam učiti od Ronalda, on je ovdje gazda

Gareth Bale predstavljanje (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
02.09.2013.
u 15:08

Dva sata prije početka predstavljanja stvorila se velika gužva pred stadionom, red je bio dugačak više od 500 metara

Najveća ovoljetna sapunica napokon je gotova. Gareth Bale prošao je liječnički pregled i potpisao za madridski Real. Prema posljednjim informacijama, Bale je postao najskuplji igrač u povijesti. Real je za njega dao nevjerojatnih 99 milijuna eura, a Bale će u Realu imati 10 milijuna eura plaću.

– Bilo mi je lijepo u Tottenhamu, tamo sam proveo lijepe trenutke, ali bilo je vrijeme za rastanak. Igranje u Realu za mene je san.

U Madridu će ga dočekati i bivši suigrač iz Spursa Luka Modrić s kojim je u dobrim odnosima pa će mu i snalaženje i prilagodba biti znatno lakši. A službeno predstavljanje Garetha Balea na Bernabeuu bilo je u 13 sati.

– Doveli smo fantastičnog nogometaša. Prošle sezone izabrali su ga za najboljeg igrača Premiershipa. Još je mlad, ali ima sjajne kvalitete. Sad je ostvario svoj san i postao je igrač Reala. Pregovori su bili naporni i komplicirani. Ali uspjeli smo. Bale je kao dječak nosio majicu Reala, a sad je stigao u naš klub – rekao je pred okupljenim novinarima predsjednik Reala Florentino Perez, a Bale je rekao:

– Nadam se da ću svojom igrom pomoći momčadi i klubu osvojiti nove trofeje. Hvala, Madride!

Na stadionu ga je dočekalo 20 tisuća ljudi, Bale je tehnicirao pred njima i cijelo vrijeme bio nasmijan. Nakon toga nekoliko je lopti ispucao na tribine i izazvao pravo ludilo u Madridu.

– Mislim da ne trebam pomoći Ronaldu kako bi postao najbolji na svijetu, on već jest najbolji. Ronaldo je ovdje gazda i došao sam učiti od njega. Gdje ću igrati? Ne znam, igrat ću gdje mi god trener kaže. Želim osvojiti 10. europski naslov s Realom.

Dodajmo kako su navijači na Belovom predstavljanju skandirali i Mesutu Özilu, koji bi, prema svemu sudeći, trebao otići u Arsenal. Navijači su vikali „nemojte prodati Özila“, ali pitanje je hoće li ih Perez poslušati.

>>Gareth Bale službeno je igrač Reala: 'Ostvario mi se san!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije