Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik ne odustaje

Baldasar: HNS me šokirao, Split će obratiti Uefi

'03.05.2013., Split - Ivo Baldasar, kandidat SDP-a za gradonacelnika Splita Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
23.01.2014.
u 14:43

- Shvatio sam da se HNS nema namjeru kandidirati. Razočaran sam jer se ne žele boriti. Niti pokušati

Nakon što su iz HNS-a došle informacije da se Hrvatska neće kandidirati za domaćinstvo Eura 2020., splitski gradonačelnik Ivo Baldasar poručio je da je šokiran zbog toga te najavio da bi se Split mogao sam prijaviti za domaćinstvo te da će se obratiti Uefi.

- Ostao sam šokiran izjavom izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića koji je rekao kako nema šanse da dobijemo domaćinstvo Eura. Shvatio sam da se HNS nema namjeru kandidirati. Razočaran sam jer se ne žele boriti. Niti pokušati. Zbog toga će se Split izravno obratiti Uefi. Vidjet ćemo s pravnim službama što napraviti s takvim ponašanjem vrha HNS-a, rekao je Baldasar koji je istaknuo da je za uređenje Poljuda potrebno između 75 i 100 milijuna kuna.

>>Hrvatska povlači kandidaturu za Euro 2020., ništa od stadiona

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
15:17 23.01.2014.

Baldasaru, odakle ti lova. Možda ti Milanović i bratija uvedu porez na zrak pa ćeš imati novce ...

LI
Lisabon
11:12 24.01.2014.

Za obratiti se uefi treba na zalbu platiti takse.A to je cca 2000 Eura.Ako uzme Hajduku sve s racuna (1600 Kuna) treba mu jos 1800 Eura (13 680 Kuna) ,a to nema trenutno,pa ce Vlada uplatiti razliku.Samo treba nazvati nekog u vladi,a bon na telefonu mu je istekao.Kad bude placa,ako bude,bit ce i novi bon.

IN
Ineboimorejeplavo
18:56 24.01.2014.

Za mediteranske igre su se u splitu napravili bazeni stadion kosarkaska dvorana i to sve od para tadasnje juge, niko se nije bunija sta split dobiva mediteranske igre i sta se je ulapalo milijune eura. Sada su paraziti nanjusili da bi opet mogli mukte do para pa prave skandale, malo im je 180 miljuna legalnih drzavnih para,nbar jedno 400 milijuna ispod stola drzavnih para, grad split, majko Bozja lopina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije