Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi

Bajić: Jug je posložen, ali pohrvat ćemo se u Gružu!

Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
03.11.2017.
u 00:23

Večerašnji susret je dvoboju dosad neporaženih momčadi – Jug je prvi, a Mladost druga na tablici

Ono što su u hrvatskom nogometu dvoboji Hajduka i Dinama, to su u hrvatskom vaterpolu susreti Juga i Mladosti. Derbiji, bez obzira na trenutačni plasman i snagu takmaca.

Jedan takav sraz očekuje nas u petak u 20.30 sati (Arenasport 1) u Gružu, u sklopu četvrtog kola Regionalne lige.

No bio bi to derbi i da gospari i žapci nemaju tradiciju kakvu imaju. Jer radi se o dvoboju dosad neporaženih momčadi – Jug je prvi, a Mladost druga na tablici.

– Zna se koliko je Jug snažan i dobro posložen, ali idemo se boriti, čvrsto, muški, pokazati da naši rezultati nisu slučajnost. A uspijemo li zadržati egal do treće četvrtine, možda se i ozbiljnije pohrvamo – kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije