Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protivnici bilih i modrih

Bajević podnio ostavku, Anderlecht utrpao pet komada

Dusan Bajevic
Pixsell
26.09.2010.
u 22:35

Dinamov suparnik u Europskoj ligi, grčki PAOK izgubio je kod Xanti Škode 1:0.


– Sad će se još dodatno napaliti na nas. Imam puno prijatelja Grka, ali u četvrtak ćemo biti neprijatelji – kazao Ante Rukavina.

Club Brugge izgubio je kod Germinal Beerschota sa 1:2. Ivan Perišić asistirao je za 1:0. Anderlecht, s kojim Hajduk igra u četvrtak u Poljudu, s visokih je 5:0 sinoć pobijedio Mechelen (strijelci su bili Boussoufa, Gillet, Suarez, Deschacht i Legear), a Anderlecht je 40 minuta imao dva igrača više.

AEK je izgubio, što je sve iznenadilo, kod Olympiacos Voloua 3:1 (pogodak za AEK postigao je Liberopouolos). To je očito bilo previše za trenera AEK-a Dušana Bajevića, koji je podnio ostavku. (rj)

Komentara 1

MA
maxxxx
08:46 27.09.2010.

sretno u četvrtak i plavi i bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije