Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GLUME ENGLEZE'

Bahati Englezi naljutili Hrvata! Povukao je potez o kojem svi pišu: 'Stvar je kulture'

Romeo Jozak i John Terry
Foto: Privatni album
1/2
25.07.2019.
u 18:38

Naime, dogovoren je i susret Kuvajta te Queens Park Rangersa, ali do njega na kraju nije došlo. Razlog? Englezi su naljutili Jozaka svojim pristupom i ponašanjem jer su prekršili dogovor

Romeo Jozak dobro je poznato ime u hrvatskom nogometu, a nakon odlaska iz Dinama i HNS-a karijeru je gradio u Poljskoj. Sada je izbornik reprezentacije Kuvajta koju je u Englesku poveo kako bi odradili pripreme protiv tamošnjih momčadi. 

Kuvajt je slavio protiv Marlowa i Hungerforda, ali su izgubili od Maidenheada s 1-0.  Te momčadi možda ne zvuče poznato, ali pobjeda Kuvajćana protiv Aston Ville svakako je vrijedna spomena. 

Aston Villa u svom stožeru ima i legendarnog engleskog stopera Johna Terryja, a s njime se hrvatski stručnjak i fotografirao. 

Ipak, jedan Jozakov potez privukao je posebnu pažnju Engleza koji su se tako raspisali o kuvajtskoj nogometnoj reprezentaciji.

Naime, dogovoren je i susret Kuvajta te Queens Park Rangersa, ali do njega na kraju nije došlo. Razlog? Englezi su naljutili Jozaka svojim pristupom i ponašanjem jer su prekršili dogovor. Trebao je igrati engleski prvi sastav, ali umjesto njih, QPR je na teren htio poslati mladu momčad bez da su Jozaku rekli za promjenu svojih planova. 

Naravno, Jozaku se to nije svidjelo jer on priprema svoju reprezentaciju za prvenstvo zapadne Azije koje se idući mjesec igra u Iraku.

- Povukao sam momčad s terena. Nije to važna stvar, ali pitanje je kulture i međusobnog razumijevanja - kazao je Jozak. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
domxerex
19:32 25.07.2019.

Bravo! 100% u pravu, ovo je bilo podcjenjivanja i omalovažavanje. To ću reći pa makar mi dali žuti za zaštitu svojih sponzora.

DH
dalibor.hren
22:06 25.07.2019.

Bravo! Škola za dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije