Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNE UŠI U LONDONU

Azarenki prijete radi urlikanja: To radim odmalena!

Azarenka
Reuters
22.06.2011.
u 17:57

- Svatko ima svoje trikove, no sve je to dio igre - smatra Azarenka.

Glasna Bjeloruskinja Viktorija Azarenka već je dobivala primjedbe na račun svog urlikanja na teniskim terenima. Davno je probila normu od 80 decibela, no 21godišnjakinja se ne čini sklonom da se stiša unatoč prigovorima koji i dalje stižu, ovih dana iz All England Cluba.

Tišina je ipak kratko zavladala Wimbledonom u utorak kada meč protiv Ribarikove nije morala nastavljati nakon prekida, s obzirom da joj je Slovakinja predala. No, za vrijeme meča izmjereno je nevjerojatno bučnih 95 decibela, zasad još malo manje od rekorda kojeg je Šarapova postavila prije dvije godine (105). Svejedno, Azarenkin glas odzvanja i oko terena pa će osim kišobrana, ovih dana će posjetiteljima londonskog Grand slama biti potrebni i čepići za uši.

Izvršni direktor turnira Ian Ritchie više ne može trpjeti, kako kaže, tu ''glazbenu podlogu'', no četvrta nositeljica tvrdi kako ne radi ništa loše''.

- Ne mogu to promjeniti, to mi je dio dišnog sustava i to činim otkako sam dijete.

Na pitanje misli li da to ide na živce i njenim protivnicama kaže:

- Možete se na razne načine uzrujati na terenu. Neke igračice znaju ti tresti rekete ispred face, no to se ne spominje. Nekad zovu trener po 20 puta, svatko ima svoje trikove, no sve je to dio igre - smatra Azarenka.

Ritchie se baš ne slaže.

- Razgovarali smo s turnirima i vjerujemo da bi pomoglo da se smanji količina tog urlikanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije