Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petarda lyona

Atletico bez Mandže razbio Bilbao, Santini pogodio za pobjedu Kortrijka

Griezmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.12.2014.
u 23:30

Mandžukić nije konkurirao za momčad zbog žutih kartona.

Sjajnu utakmicu, bez Marija Mandžukića u sastavu, odigrao je Atletico Madrid protiv Athletic Bilbaoa. Madrižani su slavili 4:1 iako su prvi primili pogodak u 17. minuti. No, imao je Diego Simeone sinoć raspoloženog Antoinea Griezmanna koji je zabio tri pogotka (46., 73. i 81. minuta). Još jedan je dodao Raula Garcia u 53. minuti.

Podsjetimo, Mandžukić nije konkurirao za momčad zbog žutih kartona.

Vodeći je Real sa 39 bodova i utakmicom manje, Barcelona je druga sa 38, Atletico treći sa 35, a Athletic Bilbao 11. sa 19 bodova.

Dodajmo i kako je efikasan bio Lyon u 19. kolu na gostovanju u Bordeauxu. Napunili su gosti mrežu Žirondinaca s pet pogodaka (5:0). Za domaće je igrao i Gregory Setić te dobio žuti karton.

Lyon je pobjedom skočio na drugo mjesto sa 39 bodova iza vodećeg Marseillea (41). Preskočio je PSG koji je sada treći (38) dok je Bordeaux šesti sa 31 bodom.

Ivan Santini u 85. je minuti zabio pobjednički pogodak za Kortrijk u 2:1 gostujućoj pobjedi nad Lokerenom u 20. kolu belgijskog prvenstva. 

 

>>Pogledajte spektakularan pogodak Kovačića kojim je Inter 'vratio u život'

>>Bilićev Bešiktaš ponovno prvi, katastrofa Halilovićeve Barce B

Komentara 2

Avatar Viking1
Viking1
07:28 22.12.2014.

Ajd konacno i Griezmann proigrao vec se opasno priblizavao da bude flop (Dzecko) of the season ,samo da zadrzi formu do finala LP ;) . Trebao im je jos jedan napadac uz Mandzu koji zabija golova jos kad im josm jos proradi vezni red biti ce Atletico medu TOP 3 favorita za osvajanje LP. Inace koja ratnicka utakmica poubijali se na terenu . Bilbao dobio Atletico prvo poluvrijeme njihovim oruzjem ,ali je drugo Atletico pojacao agresivnost i Griezmann konacno proradio. Steta da ih zeznuo sudac kontra Villarreala i ponistio gol Mandzi sad bi bili na 4 boda do Reala (Real ima utkamicu manje).

DU
Deleted user
09:56 22.12.2014.

Solidna tekma, obrat na poluvremenu, znao sam da će biti prgavo kod Bilbaa, ali se nisam nadao da će Griezmann proraditi ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije