Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše as

AS: Gvardiol je najbolji svjetski stoper. Izazvat će pravu ludnicu na europskom tržištu

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2022.
u 22:42

Španjolski dnevnik upozorava da će Gvardiolov transfer izazvati tektonske poremećaje na igračkom mercatu

Ugledni španjolski dnevnik AS objavio je svoj popis mladih i talentiranih nogometaša koji bi mogli obilježiti prijelazni rok nakon završetka SP-a. Na njemu se nalazi i naš Joško Gvardiol zbog kojeg bi mogla nastati prava ekonomska ludnica tijekom zimskog mercata jer će velikani bacati milijune na njegov stol. Spomenuti list je madridskom Realu preporučio petoricu nogometaša koji su bljesnuli u Kataru, a osim Joška to su: Jude Bellingham, Cody Gakpo, Enzo Fernandez i Goncalo Ramos. 

- Gvardiol je za mnoge, najbolji obrambeni igrač svjetskog prvenstva. Ljetos je bio blizu potpisa za Chelsea za 90 milijuna eura, samo godinu dana nakon što ga je RB Leipzig kupio od Dinama za 18.8 milijuna eura. Njegov agent Marjan Šišić usred buke smirio je situaciju izjavom da Gvardiol nikud ne žuri.

- Gazzetta dello Sport uvrstila je Real Madrid na popis zainteresiranih klubova. Gvardiolovi nastupi na Svjetskom prvenstvu okupit će brojne udvarače. Naravno, potrebno je pravo ekonomsko ludilo da bi ga se otelo Nijemcima - napisali su novinari madridskih novina. 

Procjenuje se da bi Gvardiol mogao otići u novi klub za otprilike 100 milijuna eura, što bi postao novi svjetski rekord za braniča.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije