Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Arsenal ponovo porazio City. Aktualni prvaci pali na treće mjesto ljestvice

Premier League - Arsenal v Manchester City
Foto: David Klein/REUTERS
1/5
08.10.2023.
u 22:19

Arsenal se ovom pobjedom bodovno izjednačio na vrhu ljestvice sa svojim velikim rivalom Tottenham Hotspurom, dok je City treći sa 18 bodova. Liverpool je sada četvrti sa 17 bodova, Aston Villa i Brighton peti i šesti sa po 16, a West Ham sedmi sa 14 bodova

U derbiju 8. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je kao domaćin svladao Manchester City sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Martinelli u 7. minuti, on je pucao sa 20-ak metara, a lopta je na putu prema golu pogodila Akea u glavu, promijenila smjer i prevarila Edersona. Joško Gvardiol igrao je čitav susret za City, dok je Mateo Kovačić bio na terenu do 68. minute.

Sva tri susreta 8. kola engleskog nogometnog prvenstva igrana u ranom terminu u nedjelju okončana su podjelom bodova. Brighton and Hove Albion i Liverpool te West Ham United i Newcastle United igrali su 2-2, dok su Wolverhampton Wanderers i Aston Villa završili svoj dvoboj 1-1.

GALERIJA City bacio Leipzig na koljena i zasluženo osvojio tri boda

Premier League - Arsenal v Manchester City
1/17

I u Brightonu i u Londonu domaći su poveli 1-0, gosti okrenuli na 1-2 da bi pred kraj susreta domaći uspijevali spasiti bod. Brighton je poveo preko Adingre (20), Liverpool okrenuo s dva gola Salaha (40, 45+1-11m), da bi Dunk (78) postavio konačnih 2-2.

West Ham je do prednosti stigao golom Součeka (8), Isak (57, 62) je s dva braz gola odveo Newcastle do prednosti da bi Kudus (89) poravnao na 2-2. U Wolverhamptonu je domaće u vodstvo doveo Hwang (53) da bi samo dvije minute potom Torres (55) izjednačio.

VEZANI ČLANCI:

Arsenal se ovom pobjedom bodovno izjednačio na vrhu ljestvice sa svojim velikim rivalom Tottenham Hotspurom, dok je City treći sa 18 bodova. Liverpool je sada četvrti sa 17 bodova, Aston Villa i Brighton peti i šesti sa po 16, West Ham sedmi sa 14, Newcastle osmi sa 13, dok je Wolverhampton 14. s osam.

VIDEO Marko Livaja okrenuo leđa hrvatskoj reprezentaciji: 'Nakon dugog razmišljanja sam prelomio...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije