Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA SNIMKA

VIDEO Englezi smisli bizaran način krađe vremena: Pogledajte kako su odugovlačili

Freekick
Twitter screenshot
07.10.2023.
u 14:06

Umjesto da doda nekome od suigrača, pokuša ubaciti pa čak i raspucati loptu što jače prema golu, Batty je odlučio svom snagom napucati loptu izvan igrališta. Malo je reći da je u tome uspio obzirom da je lopta, kako se doima prema snimci, završila izvan samog stadiona

Na utakmici engleskih niželigaša dogodio se jedan od najbizarnijih primjera pokušaja krađe vremena zabilježenih u nogometu u posljednje vrijeme. York City i Dagenham & Redbridge odigrali su susret engleske Nacionalne lige. Igrači Yorka postigli su pogodak za 2:1 u 94. minuti potom su nastojali taj rezultat sačuvati.

Zanimljiva situacija dogodila se u posljednjim minutama utakmice. York je u osmoj minuti nadoknade imao slobodan udarac. Čest je prizor odugovlačenje u izvođenju slobodnih udaraca, premještanje lopte, rasprave sa sucem i suigračima, no ono što je Daniel Batty napravio rijetko imamo priliku vidjeti.

VEZANI ČLANCI:

Umjesto da doda nekome od suigrača, pokuša ubaciti pa čak i raspucati loptu što jače prema golu, Batty je odlučio svom snagom napucati loptu izvan igrališta. Malo je reći da je u tome uspio. Loptu nije napucao čak niti prema tribinama, već se prema snimci doima da je završila izvan samoga stadiona.

Navijačima je potez bio izrazito smiješan te se brzo proširio po društvenim mrežama. Mnogi su se zapitali koja je poanta ovoga postupka pošto nije riječ o jedinoj lopti na čitavom stadionu. Zanimljivo je i da tehnički, ovakav postupak ne krši pravila stoga je igra nastavljena, a York City je uspješno upisao pobjedu.

VIDEO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije