Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Arsenal nije pitao za Vrsaljka mjesec dana

'sport...medjugorje...167.01.2011...nk dinamo, pripreme u medjugorju...sime vrsaljko foto: zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj vecernji list'
26.01.2011.
u 19:50

Različite informacije kruže o mogućem bogatom transferu Šime Vrsaljka iz Maksimira u Arsenal.

Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba, rečenica je koja se koristi kad se netko vrati neobavljena posla.

Nije daleko ta priča ni od one o transferu Šime Vrsaljka u Arsenal. Pa je tako po jednoj priči sve u završnoj fazi, Englezi su dva dana u Zagrebu, Mamić je tražio 18 milijuna eura, našli su se na kraju na 12, ali još nije dogovoreno bi li Šime išao na ljeto ili sljedeće zime.

No, dobro upućeni izvori u Dinamu tvrde da zadnjih mjesec i pol dana, a tada su predstavnici Arsenala doista bili u Zagrebu i htjeli Vrsaljka, nije bilo nikakvih kontakata Arsenala i Dinama zbog Vrsaljka. Doduše, bilo je kontakata, ali zato što Arsenal želi razgovarati o Dinamovoj omladinskoj školi, zove u goste Zorana Mamića i Romea Jozaka, direktore škole.

A plavi, bude li doista konkretnih razgovora o Vrsaljku, neće pristati na njegov odlazak prije sljedeće zime i novog pokušaja plavih da uđu u Ligu prvaka. No, ne treba zatvarati vrata, nije nemoguće da se u tjedan dana ipak nešto konkretnije dogodi.

Konkretnih stvari ima s Adrianom Calellom. Ogriješio se o klupsku disciplinu jer je u Gabeli otišao pod tuš umjesto u igru.

O tome bi se danas trebao očitovati trener Vahid Halilhodžić, ali Calello je već dobio "dozvolu" da na šest mjeseci ode na posudbu. Još se ne zna ime kluba, ali za njega postoji mogućnost da šest mjeseci provede na posudbi i u inozemstvu, ima zainteresiranih u Španjolskoj i Portugalu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kanonik
kanonik
09:16 27.01.2011.

Ma i ovo je prdež a ne demant

SE
senior
23:13 26.01.2011.

Po starom oprobanom receptu novinari su pustili prdež o tome da Mamić prodaje Vrsaljka u Arsenal. Prdež je bio \"jako\" uvjerljiv jer se već znala i cijena po kojoj Vrsaljko odlazi na otok. Na prdež su nasjeli čitatelji ovog ali i ostalih \"ozbiljnih\" dnevnih i sportskuh listova. Većina nije propustila priliku da popljuje i po mogućnosti što više uvrijedi Mamića. Sada kada su ti \"ozbiljni\" novinari i njihovi listovi sami sebe demantirali nikome ne pada na pamet da bar iz kurtoazije kaže, sorry Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije