Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Arsenal nije pitao za Vrsaljka mjesec dana

Različite informacije kruže o mogućem bogatom transferu Šime Vrsaljka iz Maksimira u Arsenal.

Komentari 2

Avatar kanonik
kanonik
09:16 27.01.2011.

Ma i ovo je prdež a ne demant

VL
SE
senior
23:13 26.01.2011.

Po starom oprobanom receptu novinari su pustili prdež o tome da Mamić prodaje Vrsaljka u Arsenal. Prdež je bio \"jako\" uvjerljiv jer se već znala i cijena po kojoj Vrsaljko odlazi na otok. Na prdež su nasjeli čitatelji ovog ali i ostalih \"ozbiljnih\" dnevnih i sportskuh listova. Većina nije propustila priliku da popljuje i po mogućnosti što više uvrijedi Mamića. Sada kada su ti \"ozbiljni\" novinari i njihovi listovi sami sebe demantirali nikome ne pada na pamet da bar iz kurtoazije kaže, sorry Mamić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.