Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi plavi topnik

Armin Hodžić: Nije Zoki odredio da pucam penal

10.02.2016., SRC Zapresic, Zapresic - Cetvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa: Inter-Zapresic - GNK Dinamo. Armin Hodzic, Ante Coric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.02.2016.
u 22:23

– Nestorovski je prvi strijelac, ne možemo to ne uzeti u obzir, čovjek je zabio 13 golova, pa i Rijeka ima dobre napadače. Imamo i mi dobre napadače, Henriquez je tu i to je dobro, trebaš imati konkurenciju

Angelo Henriquez dočekan je u Dinamu kao velika zvijezda, kao igrač Manchester Uniteda. S druge strane Armin Hodžić došao je sa znatno manje pompe iako je službeno bio igrač Liverpoola, a došao je iz Željezničara u kojem je bio na posudbi.

Valjda se neće samo braniti

Danas je, uz Juniora Fernandesa, prvi strijelac Dinama u HNL-u, u 13 utakmica zabio je deset golova i dodao im još dvije asistencije, s tim da je Fernandes odigrao četiri utakmice više. Hodžićev konkurent u špici, Henriquez, u 17 utakmica zabio je sedam golova.

Fernandes mu je mogao pobjeći na dva gola da je pucao jedanaesterac protiv Zagreba. Je li Zoran Mamić tako odlučio?

– Nije, sami smo se nas dvojica dogovorili. A tko će biti bolji strijelac od nas, manje je važno. Nisam opterećen time, kao ni time da budem prvi strijelac lige. Samo mi je važno da mi na kraju budemo prvi – veli Hodžić.

Fernandesa neće gol, ispromašivao se u Zaprešiću, pa u Kranjčevićevoj iako je zabio Zagrebu.

– Protiv Zagreba vratio nas je iz minusa, a zabit će on, eto neka sada zabije Rijeci.

Kako vam se sviđa Rijeka, na Rujevici je slavila?

– Dobra je. Tamo je bila baš žestoka utakmica, a mislim da će biti i ova takva.

Hoće li se Rijeka braniti?

– Nadam se da neće. Većina momčadi protiv nas igra bunker i teško je u napadačkom dijelu, 90 minuta pokušavaš probiti. Zato pokušavamo zabiti što prije, onda je ipak lakše igrati, suparnik više nije tako zatvoren, a mi smo opušteniji.

Nestorovski je broj jedan

Hoće li derbi odlučiti prvenstvo?

– Ne vjerujem jer je dugo do kraja, ali sigurno će nam biti lakše. Igramo sve bolje – kazao je Hodžić.

Vratimo se strijelcima, tko će biti na kraju najbolji? Zabijete li Rijeci, a Bezjak ne zabije, izjednačit ćete se s njim na 11 pogodaka.

– Ne znam tko će biti ni koliko je tko dosad zabio, meni je važno da pomognem momčadi, da smo svi sretni, da i dalje u momčadi imamo odličnu atmosferu.

Ne računajući vas, tko je najbolji napadač u ligi?

Nestorovski je prvi strijelac, ne možemo to ne uzeti u obzir, čovjek je zabio 13 golova, pa i Rijeka ima dobre napadače. Imamo i mi dobre napadače, Henriquez je tu i to je dobro, trebaš imati konkurenciju, ona te tjera da radiš još bolje, napreduješ. A Angelo je dobar momak i odličan igrač – kazao je Hodžić koji je svojim igrama izborio mjesto u A reprezentaciji BiH. No na Euro može samo kao gledatelj, BiH nije prošla dodatne kvalifikacije.

>>‘Mom prijatelju Keku nitko se ne može miješati u posao’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije