Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STVARNO JE SRAMOTA'

Arhitektica bijesna zbog komentara kako joj stadion izgleda kao vagina

Stadion Al Wakrah
Foto: screenshot/youtube
1/4
23.11.2013.
u 10:00

- Stvarno je sramota da netko izjavi takvu glupost. Što oni žele reći? Sve što ima rupu je vagina. To je smiješno. Iskreno, da je muškarac ovo osmislio, ne bi uopće bilo problema - rekla je Hadid.

Zaha Hadid, najpoznatija svjetska arhitektica, koja je projektirala stadion Al Wakrah u Kataru, nije najbolje primila komentare kako stadion izgledom podsjeća na vaginu.

- Stvarno je sramota da netko izjavi takvu glupost. Što oni žele reći? Sve što ima rupu je vagina. To je smiješno. Iskreno, da je muškarac ovo osmislio, ne bi uopće bilo problema - rekla je Hadid.

Stadion Al Wakrah u Kataru trebao bi biti gotov do Svjetskog prvenstva 2022. godine koje će održati upravo u toj zemlji.

Inače, Zaha Hadid je 2010. godine bila na listi 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

Smatrate li da stadion Al Wakrah u Katar izgleda kao vagina?

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar fidelio
fidelio
10:28 23.11.2013.

Sljedeći projekt bude joj olimpijska baklja.

Avatar Pero2013
Pero2013
12:35 23.11.2013.

Nije da je nego vidi i kolika je hahaha

FA
faxfax
10:36 23.11.2013.

ma mindja mindja,sta kaki ova arhuîtektica?mozda je svoju oslikala,ako je onda nije niti cudo sto je jedna od 10 najutjecajnijih u prosloj godini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije