Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI HVALE

Argentinski izbornik: Lionel Messi je kao voda usred pustinje

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.07.2014.
u 21:40

- On čini da stvari ponovno funkcioniraju - izjavio je Sabella.

Argentinski izbornik Alejandro Sabella nije sklon davanjima komplimenata svojim nogometašima, uvijek se drži ekipe kao cjeline, ali nakon utakmice s Belgijom usporedio je Lionela Messija s vodom usred pustinje.

- Kada god ekipa zađe u sušno razdoblje, kao u pustinji, on donese vodu i stvari ponovo funkcioniraju – rekao je za Sabella.

Nije daleko od istine jer argentinska reprezentacija "vozi" na Messijev pogon. Sudjelovao je kod svakog pogotka, sam ih je zabio četiri i kao kapetan drži sve igrače na okupu, jasno vide cilj i žele doći do njega.

Vidi se to i po rezultatima, niti jednom nisu bili u zaostatku i uvijek su uspjeli postići pogodak više od protivnika. Uvijek samo jedan više, ali vrijedan.

>> Argentina nakon teške bitke na terenu slavila protiv Belgije sa 1:0!

Komentara 1

OB
Objektivno...
07:09 08.07.2014.

Nema tog Messija na svijetu kojeg samo jedan pokvareni sudac ne može "siebat'"... Ovaj svijet se treba ustati protiv kukolja u svim sudačkim redovima Možda je današnji dan na sudu u Rijeci prekretnica? Ako nije, učinimo da bude... Odajmo svee ljudske počasti poštenim sucima, a "popišajmo" one podmitljive...Okrenimo na ulici glavu od njih, pređimo na drugu stranu ceste, nepozdravimo ih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije