Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletico Madrid

Griezmann u siječnju košta 200 milijuna eura, a na ljeto upola manje

Griezmann
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/7
29.12.2017.
u 08:45

Francuski napadač u posljednje je vrijeme na meti je mnogih klubova, a najviše interesa pokazali su Manchester United i Barcelona

Tko želi Antoinea Griezmanna cijena je 200 milijuna eura i ni centa manje - poručio je Miguel Ángel Gil Marín, izvršni direktor madridskog Atletica.

Francuski napadač u posljednje je vrijeme na meti je mnogih klubova, a najviše interesa pokazali su Manchester United i Barcelona. Navodno su Katalonci stupili u kontakt s njegovom obitelji te je Atletico taj slučaj prijavio Fifi!

Griezmann
1/5

- Atletico ne želi prodati Griezmanna niti u siječnju, niti na ljeto. On nam je vrlo bitan igrač, s nama je odrastao i mi smo rasli uz njega. Jedini cilj nam je nastaviti istim putem. Prošlog ljeta smo ga uspjeli zadržati i to ćemo ponovno učiniti - rekao je Gil Marín, podsjetivši da odštetna klauzula za francuskog napadača do 1. srpnja iznosi 200 milijuna eura.

No potencijalne kupce, koji već stoje u redu, raduje činjenica da će se cijena za Antoinea Griezmanna nakon 1. srpnja prepoloviti!

Griezmann
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije