Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

ANKETA Tko će osvojiti naslov prvaka HNL-a?

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
07.04.2024.
u 22:08

Poredak na ljestvici je sljedeći: Rijeka ima 65 bodova, Dinamo 60 i utakmicu manje, a Hajduk 55. 4. svibnja na Rujevici se igra derbi Rijeke i Dinama i to bi vrlo lako mogao biti susret koji će odrediti prvaka.

U derbiju 29. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na Rujevici pred 8.000 gledatelja pobijedila Hajduk sa 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški naslov. Pogodak odluke zabio je Marco Pašalić u 70. minuti.

Bila je to sedma uzastopna pobjeda Rijeke u svim natjecanjima, te 12. u 13 odigranih susreta ove godine, dok je Hajduk upisao već četvrti uzastopni poraz i praktički ispao iz borbe za krunu.

Poredak na ljestvici je sljedeći: Rijeka ima 65 bodova, Dinamo 60 i utakmicu manje, a Hajduk 55. 4. svibnja na Rujevici se igra derbi Rijeke i Dinama i to bi vrlo lako mogao biti susret koji će odrediti prvaka. 

Hajduk je u najtežoj poziciji, ne samo što zaostaje 10 bodova nego i zato što se momčad potpuno raspala i niže poraze. Ipak, hajdukovci još imaju matematičke šanse pa smo ih uvrstili u anketu o prvaku Hrvatske.

Dakle, pitamo vas, tko će biti prvak - Rijeka, Dinamo ili Hajduk?

 
Ključne riječi

Komentara 5

CR
crocro
06:58 08.04.2024.

Samo još jednu ili dvije utakmice trebaju odigrati i gotovo sigurno možemo predvidjeti tko će biti prvak. Želio bih da to bude Dinamo. S druge strane Rijeka suvereno vlada terenima i zaboravila je kada je izgubila jedinu utakmicu. Grubo rečeno, ako Rijeka izgubi jednu utakmicu, za to vrijeme Dinamo mora dobiti dvije i da do kraja obje ekipe pobjeđuju. I jednima i drugima planove mogu poremetiti neriješeni rezultati ili nepredvidljivi porazi. Do kraja je vrlo malo i ako Rijeka do kraja nastavi pobjedama, Rijeka je prvak. Samo kiks Rijeke od jedne utakmice, možda i nerješenog rezultata, a uz sve pobjede Dinama, Dinamo bi postao prvak. Je li će Rijeka podbaciti na nekoj utakmici ili odigrati dva nerješena rezultata, to je z vidjeti. Šanse su doista i jednima i drugima na dohvat. Mi možemo željeti titulu svojem favoritu, ali danas još nitko ne može sa sigurnošću garantirati prvaka, jer kombinacija je puno.

AX
Axe
07:46 08.04.2024.

Kao navijač Hajduka, nadam se objektivan, volio bi da i prvenstvo i kup osvoji Rijeka, zaslužili su. Volio bi i da ne postoji više ovo sa odgođenim utakmicama. Nije pošteno, jedini razlog za tako nešto može biti vrijeme ili stanjee terena, a i onda bi se ta utakmica trebala odigrati čim prije. Ako prvenstvo osvoji Dinamo neka nemam problema s time jedino što će mi onda smetati je ta odgođena utakmica. Hajduku, svom najdražem klubu želi svu srećui ove godine, ali nadam se da će im se konačno u glavi posložiti da moraju odigrati saku utakmicu kao da im je zadnja, a onim osobama koja rade probleme, neka odrastu. Ovo zadnje vrijedi za navijače bilo kojeg kluba.

BE
bendzola
10:48 08.04.2024.

Kao navijaču Dinama bilo bi mi jednako drago da i Rijeka i Dinamo osvoje prvenstvo... Međutim jedan će sigurno kiksati a Rijeka djeluje jako uvjerljivo, posloženo i organizirano... Mislim da će jedan klub dobiti Kup a drugi prvenstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije