Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Di Maria mora platiti dva milijuna eura zbog porezne prijevare!

Angel Di Maria
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.06.2017.
u 14:12

Prije toga tužiteljstvo je podiglo tužbu protiv napadača Reala Cristiana Ronalda, kojeg terete za 14 milijuna eura neplaćenog poreza između 2011. i 2014. godine, a još ranije zbog porezne utaje novčano su kažnjene zvijezde Barcelone Lionel Messi i Neymar

Argentinski nogometaš Angel di Maria (29) nagodio se sa španjolskim tužiteljstvom te će platiti dva milijuna eura globe zbog porezne prijevare, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Di Maria, koji sada igra za Paris St-Germain, prikrio je od španjolskih poreznika prihode koje je ostvario temeljem sponzorskih ugovora tijekom igranja za Real Madrid (2010–2014).

Tako se Di Maria pridružio drugim poznatim nogometašima i trenerima koje španjolsko tužiteljstvo tereti za porezne pronevjere.

Nedavno je španjolsko tužiteljstvo objavilo da je pokrenulo postupak protiv portugalskog trenera Josea Mourinha, za kojeg tvrde da im duguje 3,3 milijuna eura poreza za 2011. i 2012. godinu dok je bio trener Reala.

Prije toga tužiteljstvo je podiglo tužbu protiv napadača Reala Cristiana Ronalda, kojeg terete za 14 milijuna eura neplaćenog poreza između 2011. i 2014. godine, a još ranije zbog porezne utaje novčano su kažnjene zvijezde Barcelone Lionel Messi i Neymar.

Komentara 2

RI
rikavac
16:18 22.06.2017.

Dao bog da Hrvatska drzava funkcionira kao Spanija da moraju platit porez svi mi bi bili naj bogatija drzava u Europi. Svi u svijetu placaju porez samo u Hrvatskoj ko ne plati milione poreza ne zavrsi u zatvoru i oslobode ga svih optuzbi i jos ga proglase biznismenom godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije