Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došli i Mamići

Mateo Kovačić oženio djevojku Izabel, na svadbi i zvijezde Reala

Vjenčanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača Real Madrida Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/22
17.06.2017.
u 21:17

Slavlje je započelo u Mateovoj kući u Kraljevečkim Novakima, a ceremonija vjenčanja održana je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Nogometaš Real Madrida i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (23) danas je oženio dugogodišnju djevojku Izabel Andrijanić s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

Slavlje je započelo u Mateovoj kući u Kraljevečkim Novakima, a ceremonija vjenčanja održana je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. 

 

Upravo u toj crkvi par se i upoznao, on je bio ministrant, a ona je pjevala u župnom dvoru te su se baš tamo željeli i vjenčati. Na slavlju je bilo mnogo uzvanika: od članova obitelji, prijatelja, poznanika pa sve do Mateovih kolega nogometaša, među kojima se isticao Brazilac Marcelo, suigrač iz Reala.

Igrači Reala morali su se dobro rasporediti jer nije Mateo jedini koji se ženi. Naime, prema napisima iz španjolskih medija, pred oltar su stala još dva njegova suigrača iz Real Madrida, Lucas Vazquez i Alvaro Morata.  

Komentara 34

DU
Deleted user
22:32 17.06.2017.

Bog ih blagoslovio i sretan im brak.

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
00:02 18.06.2017.

E moj novinarćiću VL kažeš da je zaručnica M. Kovačića pjevala u župnom dvoru: Ha-ha-ha! U kakovom to dvoru? Zašto lupetaš? Pišeš nešto o čemu pojma nemaš! I to su nam novinari danas! Lupetaju i nas prave budalama! E pa ja ću te poučiti: pjevala je ne u "župnom dvoru" nego u u ŽUPNOM ZBORU! Župni ili crkveni zbor pjeva za vrijeme liturgije (mise) a u župnom dvoru stanjuju župnici i kapelani a njima ne trebaju nikakve pevaljke. Eventualno im dobro dođe kuharica!! E sad možda je ona bila kuharica pa im je uz put i pjevala dok je kuhala. To zbilja ne znam. Ako jeste onda povlačim riječ!

Avatar lucprda
lucprda
22:09 17.06.2017.

sretno mladenci, a koliko sam čuo, od matea se nije moglo drugačije vjenčanje niti očekivati. čovjek je veliki vjernik i zato sretno i u obitelji i u nogometu. čestitke roditeljima i kumovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije