Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U POVIJEST

Andrej Kramarić nije najskuplji Hrvat prodan na zimu, ima i skupljih

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
03.02.2015.
u 13:57

Ivica Olić također je "putovao" preko zime, napustio je 2007. godine u siječnju CSKA i otišao u HSV, gdje je najviše uživao u karijeri te se ove zime tamo i vratio.

Što se hrvatskih nogometaša tiče, siječanj 2015. donio je dosta promjena i jedan transfer za vrh. Goal.com podsjeća koji su najveći zimski transferi kockastih u povijesti.

Iako kod mnogih zaboravljen, Mate Baturina imao je solidan inozemni angažman i nalazi se na 20. mjestu ove liste. Na zimu 2002. godine otišao je iz Zagreba u Grasshopper za 1,75 milijuna eura.

Ivica Olić također je "putovao" preko zime, napustio je 2007. godine u siječnju CSKA i otišao u HSV, gdje je najviše uživao u karijeri te se ove zime tamo i vratio.

Saznajte koji su najskuplji transferi hrvatskih nogometaša u zimskom prijelaznom roku na portalu Goal.com.

>> Ovo su najskuplji transferi svih vremena u Bundesligi, među njima i jedan Hrvat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije