Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLIČAN PAR'

Ancelotti: Modriću je puno pomogao Xabi Alonso

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
Reuters (Ilustracija)
10.05.2014.
u 19:15

- Modrić se ove sezone osjeća ugodno s loptom. Mislim da mu je prisutnost Xabija Alonsa puno pomogla. Odličan su par i igraju s puno osobnosti ove sezone - rekao je Ancelotti.

Real Madrid u sutrašnjoj utakmici protiv Celte neće moći računati na Cristiana Ronalda, Pepea, Varanea, Carvajala i Di Mariju koji imaju lakše ozljede. Trener madridske momčadi Carlo Ancelotti ništa ne želi riskirati budući da ga 24. svibnja čeka najvažnija utakmica sezone, finale Lige prvaka.

- Ronaldo je naš ključan igrač, ali nije na 100 posto mogućnosti. Neće igrati, ali smo pobijedili u mnogo utakmica bez njega. Protiv Celte ćemo dati sve od sebe jer još uvijek imamo šanse osvojiti prvenstvo. Nogomet je nepredvidiv - rekao je Ancelotti kojem se vraćaju Khedira i Arbeloa.

Modrić će protiv Celte biti u udarnom sastavu, a Ancelotti je prokomentirao njegove nastupe ove sezone.

- Modrić se ove sezone osjeća ugodno s loptom. Mislim da mu je prisutnost Xabija Alonsa puno pomogla. Odličan su par i igraju s puno osobnosti ove sezone - rekao je Ancelotti.

>> Modrić i Rakitić u idealnoj momčadi Primere!

Komentara 2

IT
ivan.tokic200
20:09 10.05.2014.

Pozdrav svima, imam čovjeka za kojega osobno jamčim da ima prave dojave. Odlučio sam mu se javit jer je zvučao ok , nakraju sam izašao u debelom plusu.Ima za sutra dojavu koeficijenta 27. Odlučio sam ga malo reklamirat ako vas zanima evo vam njegov facebook profil pa mu se javite. Facebook profil: Sigurne Dojave HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije