Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Ana Lelas u Sopronu s Ivom Ciglar

ana lelas
Igor Kralj/PIXSELL
09.01.2016.
u 10:11

'Sopron ima mladu ekipu koja može puno naučiti i iz poraza u utakmicama sa snažnim suparnicima.'

Hrvatska košarkaška reprezentativka Ana Lelas prešla je iz španjolske Parfumerias Avenide u mađarski klub Uniqa Sopron gdje će do kraja sezone biti suigračica kolegici iz reprezentacije Ivi Ciglar.

Iskusna 32-godišnja Splićanka koja igra na poziciji krila i koja je prošla mnoge europske klubove, najviše u Francuskoj i Turskoj, u Parfumerias Avenidu je stigla ljetos i potpisala dvomjesečni ugovor, mijenjajući Amerikanku Triciju Liston i Amerikanku s grčkom putovnicom Jacki Gemelos, koje su u prva dva mjeseca sezone igrale američku WNBA ligu.

Lelas se u srijedu, 13. siječnja, vraća na parket dvorane u Salamanci, gdje će u dresu Soprona odmjeriti snage s dojučerašnjim suigračicama u dvoboju 10. kola B skupine Eurolige. Španjolke su u nakon devet kola pretposljednje s dvije pobjede, dok je mađarska ekipa na posljednjem mjestu s učinkom 1-8, a upravo su protiv španjolske ekipe ostvarile svoju jedinu pobjedu.

"Sopron ima mladu ekipu koja može puno naučiti i iz poraza u utakmicama sa snažnim suparnicima. Uvjerena sam da će se ti porazi isplatiti u budućnosti. Volim izazove. Učinit ću sve da ekipa i ja rastemo kako se bliži dio sezone u kojem ćemo igrati najvažnije utakmice. Neće nam biti lako, ali došla sam ovdje osvojiti prvenstvo i kup", izjavila je u intervjuu za klupski internetski portal Ana Lelas nakon što je odradila prvi trening s novim suigračicama.

>> Hrvatska bez Ane Lelas na Euru u Mađarskoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije