Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TURNIR

Ana Konjuh izbacila Jelenu Ostapenko u prvom kolu Praga

Wimbledon Day 5 27.06.2014 . Ana Konjuh (CRO) during her game against Carline Wozniacki (DEN). Credit: The Times / News Syndication. Online rights need to be cleared separately.Photo: News Syndication/PIXSELLPhoto: NI Syndication/PIXSELL
25.04.2016.
u 16:23

Bio je to drugi dvoboj Konjuh i Ostapenko i druga pobjeda 18-godišnje hrvatske Fed Cup reprezentativke koja je nedavno počela surađivati s bivšom hrvatskom tenisačicom Jelenom Kostanić Tošić.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (WTA - 77.) pobijedila je Latvijku Jelenu Ostapenko (WTA - 37.) s 5-7, 6-2, 6-1 u prvom kolu WTA turnira u Pragu, nagradnog fonda 500.000 dolara.

Bio je to drugi dvoboj Konjuh i Ostapenko i druga pobjeda 18-godišnje hrvatske Fed Cup reprezentativke koja je nedavno počela surađivati s bivšom hrvatskom tenisačicom Jelenom Kostanić Tošić. Konjuh je Ostapenko svladala u dva seta na tvrdoj podlozi ove godine u San Antoniju, a na praškoj zemlji su joj bila potrebna tri seta.

No, nakon što je šesta nositeljica turnira u Pragu osvojila prvu dionicu dvoboja, do kraja meča više nije dobila priliku učiniti mnogo više. Konjuh joj je prepustila svega tri gema, nijednom nije izgubila servis, a oduzimala ga je suparnici po dvaput u svakom setu.

Konjuh će u drugom kolu igrati protiv Tajvanke Su-Wei Hsieh koja je s 4-6, 6-3, 6-1 izbacila domaću predstavnicu Kristynu Pliškovu.

WTA Prag - 1. kolo:

Madison Brengele (SAD) - Naomi Broady (VB) 6-2, 6-0

Margarita Gasparjan (Rus) - Jana Čepelova (Slk) 7-6 (7), 7-5

Katerina Siniakova (Češ) - Alize Cornet (Fra) 7-6 (5), 6-3

ANA KONJUH (HRV) - Jelena Ostapenko (Lat/6) 5-7, 6-2, 6-1

Su-Wei Hsieh (Tjv) - Kristyna Pliškova (Češ) 4-6, 6-3, 6-1

>> Ana Konjuh zaustavljena u kvalifikacijama za WTA turnir u Stuttgartu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije