Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled u budućnost

Amerikanci predviđaju: Hezonja će kao 6. na draftu 2014. u Brooklyn

\'20.04.2011., Zagreb - Mario Hezonja mladi kosarkas KK Zagreba. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
04.07.2012.
u 15:58

"Mario Hezonja iznimno je darovit Europljanin, mogao bi biti najbolji talent iz Europe od Rickyja Rubija", kažu za našega košarkaša.

Amerikanci se vole poigravati predviđanjima i simulacijama draftova u svim sportovima, pa tako i u NBA ligi. Potpisi na ugovorima igrača s ovogodišnjeg drafta još se nisu ni osušili, a u SAD-u već rade projekcije za dvije godine unaprijed. A tamo je i jedan Hrvat – Mario Hezonja!

Dok iznimno daroviti košarkaš Zagreba trenutačno rastura na Svjetskom prvenstvu do 17 godina, draft-simulator odredio mu je blistavu budućnost – kao šesti izbor drafta 2014. godine uzet će ga Brooklyn Netsi!

"Mario Hezonja iznimno je darovit Europljanin, mogao bi biti najbolji talent iz Europe od Rickyja Rubija. Ima izvrstan skok-šut, ali zasad mu nedostaje dosljednosti na vanjskom šutu. Ima dobru visinu za poziciju na kojoj igra, a i skok-igra mu je na dobroj razini. Mora ojačati, ali kako mu je tek 16 godina, to će doći s vremenom. Igra vrlo dobro i u napadu i u obrani."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije