Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU PAZILI

Amerikanci pogreškom u reklami izazvali salve kritika: To je BiH, a ne Hrvatska!

Foto: Twitter
1/4
25.12.2019.
u 11:43

U promotivnom spotu Clippersi su naveli kako je Zubac rođen u Čitluku u Hrvatskoj, a ta pogreška pokrenula je komentara ispod njihovog videozapisa u kojem su ih vjerni pratitelji i navijači Ivice Zupca odmah upozorili kako su napravili propust

Kawhi Leonard, Paul George i drugi NBA velikani iz LA Clippersa mogli bi dogodine na kraju sezone posjetiti Mostar i Hercegovinu.

Povod je vjenčanje našeg proslavljenoga košarkaša Ivice Zupca i izabranice njegova srca Kristine Prišč, s kojom se kršni Čitlučanin zaručio prošlog ljeta na Bahamima.

A upravo taj događaj bio je povod i njegovom klubu koji je u suradnji s Lexusom Zupca odveo kod krojača kako bi mu uzeli mjere za vjenčano odijelo. 

U promotivnom spotu Clippersi su naveli kako je Zubac rođen u Čitluku u Hrvatskoj, a ta pogreška pokrenula je komentara ispod njihovog videozapisa u kojem su ih vjerni pratitelji i navijači Ivice Zupca odmah upozorili kako su napravili propust

- Čitluk je u Bosni i Hercegovini i čita se Chitluk - upozorio je jedan twitteraš na pogrešan izgovor grada (u spotu govore 'Sitluk')

- Čitluk je u Bosni i Hercegovini, a ne u Hrvatskoj. Čudno, ali ok....

- Hm, da...Čitluk je u BiH, ne u Hrvatskoj. Zločesti Zubac!

Zaljubljeni mladi par nedavno je kupio vilu od približno 500 četvornih metara u elitnom dijelu grada. 

 - Sada nam do Beverly Hillsa treba desetak minuta vožnje automobilom, a za mirnog vremena gotovo da možemo čuti udaranje valova o Venice Beach, koja je zaštitni znak Mar Viste - kazao je mladi par.

Dodajmo i kako lokacija vjenčanja još nije poznata, nagađa se da će svadba biti u ljetnikovcu Radobolja u Ilićima.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020.



 

Komentara 11

MA
MAX127
12:23 25.12.2019.

Hahaha šitluk.. A sad ozbiljno, antepravda vam je sve napisao.. Povijesno je stoljecima to sve bila hrvatska zemlje i u nasim srcima ce uvjek bit.

SH
Shalan
12:33 25.12.2019.

Herceg bosno, srce ponosno. Eto, nek se sad žale amerima 😁

BO
boginjakuga
12:37 25.12.2019.

Bosna umjetna drzavica nastala prije 400god. Umjetna tvorevina nepostojeceg naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije