Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva izdaja

E, ovo boli: Ostavio je suprugu i sada hoda s njezinom omiljenom i prelijepom nećakinjom!

Iran Angel de Souza i nećakinja Camila (desno)
Foto: https://www.instagram.com/iran_angelo/
24.12.2019.
u 17:25

Neki na instagramu tvrde da je Iran Angele de Souze na Camilu pazila kao na vlastitu kćer

Brazilski nogometaš Hulk (33), slavni napadač koji je do danas zabilježio gotovo 50 nastupa za reprezentaciju i koji po sezoni zarađuje nešto manje od 20 milijuna eura u kineskom klubu Šangaj SIPG-u, priznao je javnosti da hoda s Camilom, omiljenom nećakinjom svoje donedavne supruge!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A minha felicidade é você❤️❤️ @le.ric_

A post shared by @ iran_angelo on

Hulk se u kolovozu odvojio od Iran Angele de Souze nakon 12 godina veze, pa samo tri mjeseca kasnije pronašao utjehu u zagrljaju zanosne Camile, koja je s Iran bila u izvanrednim odnosima. 

Svjedoče tome i brojne fotografije na profilu dojučerašnje supruge. Na mnogima ih je i sada moguće vidjeti zagrljene, baš kao što je i u statusima moguće pročitati da je Iran svoju nećakinju naprosto obožavala (često ju je nazivala svojom ljubavi i srećom!). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foco,força e fé!🙏🏼💪🙏🏼 Companhia top 😉 Te amo Mila❤️

A post shared by @ iran_angelo on

Neki na Instagramu tvrde da je Iran pazila Camilu kao na vlastito dijete i da joj je plaćala školovanje, kao i to da joj je vrlo nesebično otvorila trgovinu s odjećom kada je to Camila poželjela.

Je li i to istina, brazilski mediji ne potvrđuju, ali fotografije na profilu Iran otkrivaju da su još ljetos njih dvije zajedno izlazile u provod po restoranima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bday da minha amiga querida @hccmaciel @dradebora @adega.restaurante com Mila 💕👏🏻

A post shared by @ iran_angelo on

Iran i Hulk tijekom 12 provedenih godina su dobili troje djece - Iana, Jamesa i Alice -  ali je slavni nogometaš unatoč tome otišao u naručje djevojke koja zasad o svemu šuti.

Ključne riječi

Komentara 11

SB
sinisa.budimir.18
18:38 24.12.2019.

Udri dok mozes !!

JU
jurajuric120
18:47 24.12.2019.

peglal ju je sa strane dok nije puklo

PR
prajdali100
19:10 24.12.2019.

Hulk nije ti lako !!! Opleti pa dok ide,ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije