Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORRIS COLE

Stranci šokirani neredima u Beogradu: 'Najgore okruženje', 'Nazivali su me majmunom'

Crvena zvezda - Budućnost
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
23.04.2019.
u 07:51

Povodom jučerašnjih događaja odlučio se oglasiti putem Twittera gdje je komentirao ozračje na tribinama

Crvena zvezda jučer je bila bolja od Budućnosti u petoj utakmici finala ABA lige s 97:54 i time si je omogućila nastup u prestižnoj Euroligi iduće sezone. 

Utakmicu, ali i cijelu seriju, su obilježili neredi i neprijateljsko ozračje i u Beogradu, ali i u Podgorici, a igrači Jasmina Repeše nikako nisu mogli ugroziti Zvezdu u dvorani Aleksandra Mitrovića, popularnom Pioniru. 

Jučer je utakmica čak i kasnila sat vremena zbog pljuvanja igrača Budućnosti od strane Delija (navijača Zvezde), ali i bacanja stolica na teren te ulaska huligana na teren. 

Ponajbolji igrač crnogorske momčadi Norris Cole, koji je svojevremeno bio i prvak NBA lige s Miami Heatom gdje je svlačionicu dijelio s LeBron Jamesom bio je razočaran atmosferom. Povodom jučerašnjih događaja odlučio se oglasiti putem Twittera gdje je komentirao ozračje na tribinama

- ABA liga, ovo je bila najgora i najneprofesionalnija utakmica/okruženje!! Najgore!! - napisao je Amerikanac koji je, kao i mnogi stranci, a pogotovo Amerikanci, naviknut na visoku razinu sigurnosti i organizacije kakva je u NBA ligi. 

Francuz Edwin Jackson poručio je kako je sve ovo rastužilo. 

Foto: Instagram/Edwin Jackson

- Tužan sam danas zbog mog sporta. Košarka je jedna od stvari koje najviše volim u životu i doživjeti da me navijači pljuju u lice na terenu, gađaju stolicama i nazivaju majmunom, nikad mi neće biti prihvatljivo, bez obzira gdje i bez obzira kad - napisao je Jackson. 

>>> Pogledajte čime se pohvalio bivši vatreni

Komentara 24

BJ
BBB Jarun
08:47 23.04.2019.

Niti jedan klub iz aba lige nema kvalitetu da igra euroleague. Vidjeli smo budućnost ove sezone kako je završila. A poslije ovog skandala definitivno je ovo zadnnja sezona da neki klub nastupa u euroleague.

ML
mladenov
07:59 23.04.2019.

ma nije valjda...razbila vas Zvezda...hahaha

NE
Nenadnbgd
09:20 23.04.2019.

Vidju ja da sam izgubio sa 43 razlike od nekoga i još me toliko plaćaju pokrio bi se sa debelim ćebetom i ćutao bih 2 meseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije